REKLAMI GEÇ

Minik Horoz Şermet’e emanet

Minik Horoz Şermet’e emanet

İki sezon mücadele ettiği 2. Lig’den, 3. Lig’e geçen sezon düşen Denizli Belediyespor’da, yeni sezon için Teknik Direktör Hasan Şermet, yardımcıları Hasan Kanpolat ve Ali Müslim Oğraş ile resmen anlaşıldı.

/ DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2010 Salı, 17:42

Kulüp binasında yapılan imza törenine, As Başkan Bekir Balım ile teknik heyette bulunan yöneticilerden Halil Tun, Osman Duran, Emin Sayın ve Kemal İşlek katıldı. Şehir dışında olduğu için Başkan Tanju Beştaş, imza törenine katılamadı.

İmza töreninden sonra açıklamada bulunan As Başkan Bekir Balım, her iki taraf için de atılan imzaların hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Genç bir kadro ile yola çıkacaklarını belirten Balım, “Yeni bir ekip, yeni bir Belediyespor olarak amacımız genç yetenekleri Denizli Belediyespor’a ve Denizlispor’a kazandırmak olacak” dedi. Yapılan anlaşmanın kaç yıllık olduğu konusunda açıklama yapılmadı.

1995-96 sezonunda Denizlispor’a futbolcu olarak gelen Hasan Şermet, 1998-1999 sezonunda Denizlispor’da şampiyonluk yaşadı ve yeşil siyahlı takım 2. Lig’den 1. Lig’e yükseldi. Şermet, 2000-2001 sezonunda Denizlispor’dan ayrıldı. 2003-2004 sezonu Denizli Belediyespor’a futbolcu olarak gelen Şermet, Denizli Belediyespor’da da şampiyonluk yaşadı. Kırmızı beyazlıların 3. Lig’den 2. Lig’e yükseldiği 2007-2008 sezonunda, Teknik Direktör Ali Yalçın’ın, Ali Müslim Oğraş ile birlikte yardımcılığını yapan Şermet, Belediyespor’dan ayrıldıktan sonra 2008-2009 sezonunda Denizlispor’a geçmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı