REKLAMI GEÇ

Vali moral vermeye çalıştı

Vali moral vermeye çalıştı

Denizlispor’da Gaziantep seferi öncesinde Vali Yavuz Erkmen futbolculara yemek verdi, moral ve motivasyonlarını üst seviyede tutmalarını istedi.

/ DENİZLİHABER / 17 Aralık 2009 Perşembe, 17:19

Turkcell Süper Lig’de zor bir dönemden geçen Denizlispor’a Vali Yavuz Erkmen moral verdi. İlk 16 haftada galibiyet elde edemeyen, kazandığı 7 puanla düşen Ankaraspor’un ardından ligin dibine demir atan Denizlispor’da bu yemek, futbolculara olumlu katkı yaptı. Karadenizliler Derneği’ne ait lokalde gerçekleştirilen yemekte Teknik Direktör Hakan Kutlu ve teknik ekibi de hazır bulundu.

Denizlispor Başkanı Ali İpek’in kent dışında olması nedeniyle katılmadığı yemekte, Vali Yavuz Erkmen bir konuşma yaptı. Erkmen konuşmasında hafta sonu istenilen neticenin alınamadığını ve bu yüzden herkesin üzgün olduğunu söyleyerek, “Ama bu kesinlikle her şeyin bittiği anlamına gelmiyor. Bizim daha önce size söylediğimiz gibi, bizler size güveniyoruz. Şu an bulunduğumuz yerin ne bize ne de size yakışmadığını her vesile ile söylüyoruz. Onun için hiç kimse güvenini kaybetmesin. İnşallah Gaziantepspor maçından iyi bir netice ile geldiğimiz takdirde de, aradaki fark o kadar açılmamış olacaktır. İkinci yarıda çok iyi neticelerle Denizli olarak hak ettiğimiz yerde bu ligi bitiririz diye düşünüyoruz. Bu nedenle başta hocalarımız olmak üzere sizlere başarı dileklerimi sunuyorum. Sonuç ne olursa olsun, biz size inanıyoruz, güveniyoruz ve sizleri seviyoruz. Sizin çok daha iyi yerlere geleceğinize gönülden inanıyorum. Üzerimizde bir şanssızlık var. Bu şanssızlık kırıldığı takdirde ileride çok iyi neticeler alınacaktır. O nedenle bu maçta şans yanımızda olsun diyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı