REKLAMI GEÇ

Yukatel Denizlispor’da Robert Prosinecki dönemi sona erdi

Yukatel Denizlispor’da Robert Prosinecki dönemi sona erdi

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor, teknik direktör Robert Prosinecki ile yollarını ayırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2020 Çarşamba, 13:08

Denizlispor Kulübünden yapılan açıklamada, teknik direktör Robert Prosinecki ile olan sözleşmenin karşılıklı anlaşmaya varılarak sona erdirildiği belirtildi.

Prosinecki ile ekibine, kulübe verdikleri hizmet için teşekkür edilip, bundan sonraki kariyerlerinde başarı dilendi.

Hırvat teknik adam Robert Prosinecki yönetimindeki yeşil-siyahlı ekip, 8 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgi alıp, 5 puan toplamıştı.

Prosinecki ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını hatırlatan Denizlispor Kulübü Başkan Yardımcısı Yavuz Cinkaya, Teknik ekiple gerçekleştirdikleri toplantı sonucunda imzaladıkları fesih sözleşmesine istinaden herhangi bir tazminat ödenmeyeceğini kaydetti.

Cinkaya, “Teknik direktör adaylarıyla görüşmelere başladık. En kısa sürede yeni teknik direktör takımın başında olacak. Bu süre içerisinde kulüp antrenörlerimiz takımı çalıştıracak. Takıma katkı sağlayacak yeni bir isim için harekete geçtik. Kan değişikliğinin takımımıza olumlu bir etki sağlayacağını düşünüyoruz. Denizlispor büyük bir camia ve bulunduğu konumu hak etmiyor. Bu kötü tablonun değişmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Öte yandan, yeşil-siyahlı ekibin 28 Kasım Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarına, kulüp antrenörleri Kenan Atik, Murat Hacıoğlu, Memiş Sarıçam ve Hayrettin Öz yönetiminde yapacağı antrenmanla başlayacağı belirtildi.

Yorumlar

ABBAS ÇAKICI   -  Bağlantı 26 Kasım 2020, 08:30

ALLLAH BELANIZI VERSİN MİLLETTEN PAR<TOPLAYIP YÖNETEMEYEN YÖNETİCİLER MİLLETİN PARALARINI TEKNİH HEYETE TAZMİNET OLARAK ÖDEYİN SİZİN SUÇUNUZ HİÇMİ YOK BURAK DENEN SPORTİF DİREKTÖR DİEY TUTTUĞUNUZ MİLYONLARI HOVARDACA HARCAYANLAR DEFOLUN ARTIK

Hasan   -  Bağlantı 26 Kasım 2020, 07:06

Yalniz Robert degil diskalife edilecek futbolcu da var

Uğur Duranoğlu   -  Bağlantı 25 Kasım 2020, 16:59

Denizli spor bir an önce hoca değişikliğine gitmeli bu hoca ile olmaz, eğer bu hoca ile devam edilmesi halinde, Denizli spor Bank Asya 1.lige düşer.

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 25 Kasım 2020, 15:26

Yönetim şimdi akli selim kariyeri boyunca başarılı olmuş hoca getirsin takımın başına inşallah sıradışı bir adam getirmezler

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 25 Kasım 2020, 15:23

Nihayet gitti inşallah tazminat bedeli ödenmez elin gavuru yaş yere yatmaz biz çok gördük böyle insanları 3-5 sene sonra karşına UEFA ve FİFA dan ceza çıkar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı