REKLAMI GEÇ

YUSUF ŞİMŞEK “TEŞVİK PİRİMİ ALMADIK”

YUSUF ŞİMŞEK “TEŞVİK PİRİMİ ALMADIK”

Spor Toto 2. Lig takımlarından Turgutspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, şike soruşturması çerçevesinde mercek altına alınan 2005-2006 sezonundaki Denizlispor’un Fenerbahçe ile oynadığı son maçta teşvik primi almadıklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 6 Ağustos 2011 Cumartesi, 16:06

Kocaeli Kartepe’de kampta bulunan Spor Toto 2. Lig takımlarından Turgutspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, şike soruşturması çerçevesinde mercek altına alınan 2005-2006 sezonundaki Denizlispor’un Fenerbahçe ile oynadığı son maçta teşvik primi almadıklarını söyledi. Şimşek, Türk futbolunun bir an önce bu olaylardan kurtulup liglerin başlamasını istedi.

Şike soruşturması çerçevesinde dün Galatasaray Kulübü’nde yapılan aramaların, 2005-2006 sezonunun son haftasında oynanan ve Fenerbahçe’nin şampiyonluğu kaybettiği 1-1’lik Denizlispor maçıyla ilgili olduğu iddia edildi. O maçta Denizlispor’un takım kaptanı olan ve şimdi Turgutluspor’u çalıştıran Yusuf Şimşek, Galatasaray’dan teşvik primi almadıklarını söyledi.

Bu konuda duyumda almadığını belirten Şimşek, “Bizim teşvik primi alma gibi bir şansımız da yoktu. Çünkü biz küme düşme tehlikesi yaşayan bir takımdık. O maçı kaybetseydik belki düşebilirdik. Düşmediğimiz, 75. dakikada kesinleşti. Ben böyle bir şey duymadım. Kulağıma da gelmedi. Benim olduğum yerde ve hayatım boyunca hiç teşvik pirimi almadım. Alanlara da şahit olmadım. Denizlispor da böyle bir olay yoktu ” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı