REKLAMI GEÇ

Gamateks PAÜ Basket’e yine sponsor

Gamateks PAÜ Basket’e yine sponsor

Gamateks AŞ. basketbolda geçen yıl verdiği desteği sürdürerek Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımına sponsorluğunu devam ettiriyor. Firma PAÜ ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

/ DENİZLİHABER / 7 Kasım 2012 Çarşamba, 09:30

PAÜ Senato Salonu’nda yapılan imza töreninde Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Gamateks Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydınlı, Basketbol Takımı Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Levent Tuncay, Turgut Dalaman, Ender Yörükoğlu, Kerim Çıralı ve Sezer Öztürk hazır bulundu.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, üniversite olarak spora büyük önem verdiklerini belirterek, “Üniversitemiz her alanda olduğu gibi sporda da önemli başarılar kazanıyor. Bu yönde basketbol branşında Gamateks ile olan birlikteliğimizi sürdüreceğiz. Takımımızın bol galibiyetli bir sezon geçirmesini ve geçen yıl düştüğümüz ikinci lige tekrar yükselmesini arzuluyorum” dedi.

Gamateks AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydınlı, “Denizli’ye basketbolda bir marka kazandıran Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı’yla şirketimiz arasındaki ortak amaç, Denizli’ye değerler kazandırma konusunda örtüştüğü için böyle bir adım attık. Denizli’nin adını her alanda duyurmak bir Denizlili olarak hepimizin sorumluluğu. Yönetim kurulunda bulunan diğer değerli işadamları ve akademisyenlerle birlikte takımımızın uzun vadede en üst düzeyde mücadele etmesini arzuluyoruz” dedi. Konuşmaların ardından imzalar atıldı.

Yorumlar

Mustafa Aslan   -  Bağlantı 8 Kasım 2012, 00:20

Keşke Denizlispor’a da destek verseniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı