REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor’a nazar değdi

Kızılcabölükspor’a nazar değdi

Bölgesel amatör lig temsilcimiz Kızılcabölükspor, deplasmanda karşılaştığı Muratpaşa Belediyespor’a 3-2’lik skorla yenildi. Karşılaşmanın 24. dakikasında sakatlanarak oyun dışında kalan tecrübeli futbolcu Orhan Küçükertuğrul’un kolunda 2 tane kırık tespit edildi.

/ DENİZLİHABER / 5 Kasım 2012 Pazartesi, 12:06

İlimizi bölgesel amatör lig 7. grupta temsil eden Kızılcabölükspor ligin 6. haftasında deplasmanda Muratpaşa Belediyespor ile karşılaştı. İlk 5 haftada topladığı 15 puan ile ligin zirvesine yerleşen sarı kırmızılılar, mutlak galibiyet parolası ile geldiği maça çok kötü başladı. ilk yarıda özellikle defansta çok bariz hatalar yapan temsilcimiz, Serge (2) ve Enver’in attığı goller ile ilk yarıyı 3-0 mağlup tamamladı.

ORHAN HASTANELİK OLDU
Sarı kırmızılıların tecrübeli oyuncusu Orhan Küçükertuğrul, ilk yarıda rakibi ile girdiği mücadelede elinin üzerine ters bir şekilde düşerek ambulansla hastaneye kaldırırdı. Küçükertuğrul’un elinin 2 yerinden kırık olduğu öğrenildi.

ALİ KEMAL OYUNU HAREKETLENDİRDİ.
İkinci yarıda Ali Kemal’in oyuna girmesi ile rakip kaleye ataklarını sıklaştıran sarı kırmızılılar, 54. dakikada golcü futbolcu Ali Kemal’in ceza sahası içinde yerde kalması ile penaltı kazandı. Temsilcimizin penaltısını Ergin güzel bir vuruşla gole çevirdi.

İLK PUAN KAYBI
Rakip kaleye ataklarını sıklaştıran Kızılcabölükspor, 82. dakikada Aytaç’ın açtığı ortaya Cem’in vurduğu düzgün kafa vuruşu ile maçın skorunu 3-2’ye getirirken, son dakikalara beraberlik umudu ile girdi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında çağrı ile yakaladığı 2 net gol pozisyonunu değerlendiremeyen sarı kırmızılar ligde ki ilk puan kaybını Antalya’da yaptı.

TELAFİ EDECEĞİZ
Karşılaşmanın ardından çok üzgün olduklarını dile getiren teknik direktör Hasan Şermet,‘’ilk yarı kabus gibiydi. 2. yarıda toparlandık. Ama rakibimizin oyun bozma çalışmalarına karşı koyamadık. Bu deplasmanda puan kaybetmek bizim için çok üzücü oldu. Ama artık bu maç geride kaldı önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu mağlubiyeti telefi edeceğiz’’ dedi.

Muratpaşa Belediyespor 3 Kızılcabölükspor 2

STAT: Mustafa Çetinkaya
HAKEMLER: Cem Koyun ***, Ziya Aksoy ***, Murat Tekbaş ***

MURATPAŞA BELEDİYESPOR: Kemal **, Barış ***, Sedat ***, Uğur ***, Hakan **,
Eyüp **, Serge ****, Ergin ***(65. dk Atakan *), Enver ***, Hakan **, Ergin ***

KIZILCABÖLÜKSPOR: Göksal *, Ali Hürlü **, Yasin *, (70. dk Çağrı *), Burak * (45. dk Ali Kemal ***), Nazmi **, Alper *, Orhan * (24. dk Aytaç **), Ergin **, Berkay *, Cem **, Samet *

GOLLER: 30. ve 43. dk Serge, 37. dk Enver, (Muratpaşa Belediyespor), 55. dk Ergin (p), 82. dk Cem

SARI KARTLAR: Sedat, Kemal, Eyüp (Muratpaşa Belediyespor) Yasin, Alper (Kızılcabölükspor)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı