REKLAMI GEÇ

Varol TSYD Denizli Temsilcisi oldu

Varol TSYD Denizli Temsilcisi oldu

Bir süredir Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü Derneği (TSYD) Denizli Temsilciliği görevini vekâleten yürüten Ümit Varol, asaleten bu göreve atandı.

/ DENİZLİHABER / 6 Kasım 2012 Salı, 10:57

TSYD genel merkezinden yapılan açıklamada, bir süredir vekaleten görevini başarıyla yürüten Hizmet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ümit Varol’un, TSYD genel merkez yönetim kurulu tarafından yapılan toplantıda asaleten TSYD Denizli İl Temsilcisi olarak atandığı açıklandı.

Denizli’de spor medyasının sorunlarının çözümü için, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çalışacaklarını belirten TSYD Denizli İl Temsilcisi Ümit Varol “Bundan önce vekaleten yürüttüğüm görevi bundan sonra asaleten yürüteceğim. Spor basınının müsabakalarda en hızlı ve rahat şekilde çalışması için TSYD olarak elimizden geleni yapacağız. Spor basınından arkadaşlarımızın bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bizi ilgilendiren konularda her zaman yanlarında olduklarını bilmelerini isterim” dedi.

Yorumlar

zeytin   -  Bağlantı 6 Kasım 2012, 21:03

hayırlı olsun.işallah bundan sonra haklı haksızlıkları yerinde tesbit edersiniz.başkanım milli takıma çağrılan alt yapıdaki arkadaşlarımız için.çok şeyler dönüyor çağıralanların yerine başkaları gidiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı