REKLAMI GEÇ

Denizlili Saliha Judo Milli Takımı’nda

Denizlili Saliha Judo Milli Takımı’nda

Denizli Belediyespor’lu Saliha Nur Kazık, Judo Milli Takım kampına davet edildi.

/ DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2012 Cumartesi, 10:30

Denizli Belediyespor çeşitli branşlarda Milli Takımlara sporcu vermeye devam ediyor. İstanbul’da 10 gün önce sona eren 26. Boğaziçi Büyükler Judo Avrupa Kupası yarışan ve 48 kiloda Avrupa 5.si olan Denizli Belediyespor’lu Vildan Kömürelli’nin büyükler kategorisi Milli Takım hazırlık kampına çağrılmasının ardından, yine Judo da Saliha Nur Kazık, minikler Judo Milli Takım Gelişim Kampı’na davet edildi.

Denizli Belediyespor Judo Antrenörü Murat Aydoğmuş ve Saliha Nur Kazık, Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Başkan Uzunoğlu, önce Vildan sonra da Saliha ile gurur duyduklarını belirterek, ‘ Denizli Belediyespor olarak Milli Takımdan davet alan kızlarımızla ne kadar övünsek azdır. Başarılarının devamını diliyorum. Ailelerini ve antrenörlerimizi de böyle başarılı sporcular yetiştirdikleri için tebrik ediyorum’ dedi.
Denizli Belediyespor Judo-Boks-Tekvando ve Bocce Şube Başkanı Kamil Yaşar Güleç, Judo Federasyonu’nun tarihinde ilk kez minikler Milli Takım Gelişim hazırlık kampı düzenlediğini belirterek, ‘ Saliha Nur Kazık, 15-17 Haziran 2012 tarihleri arası Çorum’da yapılan Türkiye Şampiyonası’nda 24 kiloda yarıştı ve 5.oldu. Maçlarında Milli Takım Antrenörlerini dikkatini çekti ve Milli Takım Gelişim kampına çağrıldı. Kamp Tekirdağ ilinde 1-10 Ağustos tarihinde yapılacak ve erkek ve bayanlarda 122 sporcu katılacak’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı