REKLAMI GEÇ

Gençlere Cankurtaran’da doğa kampı

Gençlere Cankurtaran’da doğa kampı

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi bünyesinde gerçekleştirilecek Cankurtaran Doğa Kampı başvurularının devam ettiğini bildirdi.

/ DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2012 Çarşamba, 12:47

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, gençleri ailelerinden uzaklaştırarak erken yaşlarda kendi ayakları üzerinde durma, sorumluluk alma, paylaşma, mücadele etme, sosyalleşme, liderlik etme, takım ruhu ve girişkenlik kazanmalarını sağlamak için Cankurtaran Doğa Kampı 05 – 13 Eylül tarihleri arasında Cankurtaran Kamp Merkezinde gerçekleştirileceği bildirildi.

14 – 17 yaş (1995 – 1998 doğumlu) grubunda erkeklerin katılabileceği ve 9 gün devam edecek olan Cankurtaran Doğa Kampında; Fethiye Saklıkent Kanyonu ve Fethiye Ölüdenize, Acıpayam Keloğlan Mağarasına gezi, Honaz Dağına yürüyüş yapılacak.

Kamp çerçevesinde katılımcılara çim sahada futbol, spor salonunda basketbol, voleybol, masa tenisi ve satranç turnuvaları yapılırken bir günde Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze ait Atatürk Kapalı Yüzme Havuzunda etkinlik düzenlenecek.

Cankurtaran Doğa Kampı kayıt işlemleri Merkez Spor Salonunun 2. katında yer alan Gençlik Merkezinde yapılıyor. Bilgi İçin Denizli Gençlik Merkezi telefonu 0 258 241 07 46

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı