REKLAMI GEÇ

GSİM yeni sezona güçle girecek

GSİM yeni sezona güçle girecek

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, tüm personelin katıldığı toplantıda 2012 – 2013 spor sezonuna en iyi şekilde girmek istediklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 7 Kasım 2012 Çarşamba, 11:30

Yaklaşan 2012 – 2013 spor sezonuna en iyi şekilde girmek için kolları sıvayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, personeliyle yaptığı toplantıda bir araya geldi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun başkanlığını yaptığı toplantıya Şube Müdürleri; Ali Aydoğan, Mehmet Zengin, Ayvaz Polat, Tayfun Güven, Haluk Tuncay ve Barış Baykal’ın yanı sıra çalışan tüm personelin katıldı.

İl Müdürü İbanoğlu; yeni spor dönemi başında personellerin görev ve sorululuklarını değerlendirmek için toplandıklarını, 152 kişilik Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak herkesin farklı sorumlulukları olduğunu herkesin doğru zamanda doğru yerde olup doğru işleri yaparak halka maksimum hizmet kalitesi sunmaları gerektiğini söyledi. Her insanın bir değer olduğunu ve personelin buna göre hareket etmeleri gerektiğini sabah 8 akşam 5 zihniyetiyle çalışmanın bir anlamı olmadığına işaret eden İbanoğlu tesislere gelen insanlara güler yüzle hizmet sunmak zorunda olunduğunu dile getirdi.

İbanoğlu; “Bir personelin hatası bütün Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne mal edilir bunu bilerek personeller arasında koordineli çalışılmalı ve daha önce yaşanan sıkıntıların tekrarlanmaması için daha titiz davranmalıyız. Yaptığımız hatalardan ders çıkararak hep daha mükemmeli aramalı ve istemeliyiz” dedi. Gençlik ve sporla ilgili her konunun görevleri olduğunu belirten İbanoğlu engelli ve yaşlıların işlerinin öncelikle görülmesini, engelli vatandaşların dezavantajlarını bir nebze de olsa avantaja çevirmek gerektiğini dile getirerek ülkemizin yüzde 12’sinin engeli vatandaşlardan oluştuğunu ve herkesin potansiyel engelli adayı olduğunu belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı