REKLAMI GEÇ

Haydi basketbol turnuvasına

Haydi basketbol turnuvasına

Teras Park, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nda, Sokak Basketbolu Turnuvası ve birbirinden renkli gösterilerle gençlere harika bir gün yaşatacak.

/ DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2008 Cumartesi, 00:00

Teras Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nda düzenleyeceği birbirinden keyifli organizasyonlarla gençlere unutamayacakları bir gün hazırlıyor. Gençlere yönelik çeşitli spor organizasyonları ve yarışmaların düzenleneceği bu özel günde, bir de Sokak Basketbolu Turnuvası düzenlenecek. Basketbol alanında Türkiye’nin önemli isimlerinden Kemal Tunceri’nin de katılacağı turnuvada birbirinden güzel showlar ve çeşitli dans gösterileriyle Teras Park gençlere ve genç kalmak isteyenlere spor ve eğlence dolu iki harika gün yaşatacak.

Akrobatik basketbol ve smaç gösterileriyle sporseverlere harika bir gösterinin organizasyonluğunu yapacak olan Teras Park, turnuvayı iki farklı kategoride düzenliyor. İlk kategorinin 13 yaş ve 17 yaş arasında olacağı turnuvada, ikinci kategori ise 18 yaş ve üstü gençlerden oluşacak. Gençleri ve genç kalmayı sevenler için düzenlenen ve 2 gün sürecek olan turnuvaya katılmak isteyenler, 8-16 Mayıs tarihleri arasında Teras Park danışmaya kayıtlarını yaptırabilecekler. Turnuvada dereceye girenlerin birbirinden güzel hediyelerle ödüllendirileceği etkinlikte, 18-19 Mayıs günlerinde, gençler spor ve eğlence dolu iki güzel gün geçirecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı