REKLAMI GEÇ

Kalespor’da keyifler gıcır

Kalespor’da keyifler gıcır

Denizli 1. Amatör Küme C grubunda mücadele eden Kalespor bu hafta kendi sahasında Denizli’nin güçlü ekiplerinden Denizli Telekomspor ile karşılaşacak. Pazar günü yapılacak olan müsabakanın hazırlıklarını başlayan Yeşil Beyazlı ekip son üç hafta da alınan galibiyetlerden dolayı morallerinin iyi olduğu görüldü.

/ DENİZLİHABER / 8 Kasım 2012 Perşembe, 09:13

Ligin başlamasıyla Tavas Birlik Spor’a 2-1 yenilerek başlayan Kale ekibi, daha sonra haftalarda aldığı galibiyetlerle taraftarının yüzünü güldürürken, ligin en fazla gol atan takımı oldu. Haftada 3 idmanla maçlara hazırlanan Kalespor disiplinden taviz vermiyor. Teknik heyet ve yönetim sürekli olarak idmanları yerinde izliyor. Teknik Direktör Mahmut Ayhan yaptığı açıklamada “Sezonun ilk maçında uyum sorunu yaşadığımızdan dolayı şansız şekilde mağlup olduk. Son iki sezondur süper amatör vizesi almadığımızdan dolayı üzgünüz. Ancak geçtiğimiz sezondan aldığımız tecrübe ile bu sezon sonunda adımızı Süper Amatör ligine yazdıracağız. Sezon başından itibaren çıktığımız her maçı final niteliğinde hazırlanıyoruz ”dedi.

Kalespor Yönetici Mehmet Ün, bu sene süper amatöre çıkarak taraftarımızın yüzünü güldüreceklerini ifade ederek “Taraftarımızın yıllardır gözünde tüttüğü süper amatör ligine çıkarak onlara en güzel hediyeyi vermek istiyoruz. Takımımızın her zaman yanında olan taraftarlarımızla güzel günler göreceğiz.” dedi. Yeşil beyazlı ekibin Akhanspor ‘da transfer ettiği yıldız futbolcu İsmail Kongur’un takım içindeki uyumu dikkatlerden kaçmadı. Kongur, Kalespora geldiğinden dolayı mutlu olduğunu söylerken, Kalesporda uzun yıllar top koşturmak istediğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı