REKLAMI GEÇ

Madalyalı sporculardan Altın’a ziyaret

Madalyalı sporculardan Altın’a ziyaret

Türkiye Ümitler Judo Şampiyonası’nda dereceye giren Denizli Yetiştirme Yurdu sporcuları, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın’ı makamında ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 19 Kasım 2009 Perşembe, 18:18

Türkiye Judo ve Kuraş Federasyonu tarafından düzenlenen ve Şubat’ta Adana’da gerçekleştirilen, Türkiye Judo Şampiyonası’na, Denizli Yetiştirme Yurdu’ndan katılan ve madalya ile Denizli’ye dönen sporcular, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın’ı makamında ziyaret etti. Denizli Yetiştirme Yurdu’nda kalan Muhammet Sevinç (90 kg) ve Himmet Abay (81 kg) üçüncü; Murat Akar (50 kg) ve Faruk Özkan (90 kg) beşinci; Ali Çöngeçen (66 kg) ve Rıdvan Eğertaş (55 kg) ise yedinci olmuştu. Türkiye Ümitler Judo Şampiyonası’nda, üçüncü olan Muhammet Sevinç, aynı zamanda 2008 yılı Temmuz ayında Romanya’da düzenlenen Ümitler Judo Balkan Şampiyonası’nda ve 2009 Ocak ayında Balıkesir’de düzenlenen Gençler Judo Şampiyonası’nda da üçüncü olmuştu.

Türkiye Ümitler Judo Şampiyonası müsabakalarının ardından Denizli Yetiştirme Yurdu Müdürü Rüştü Gültekin ve Judo Antrenörü Mustafa Türker, Türkiye Ümitler Judo Şampiyonası’nda üçüncü olan Denizli Yetiştirme Yurdu Judo Takımı sporcularından Muhammet Sevinç ve Himmet Abay ile birlikte Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın’ı makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, yetiştirme yurtlarında korunma altında bulunan çocukların, bu tür sportif ve kültürel etkinliklerde bulunmalarının yararlı olduğunu belirterek, “Çocuklarımız ve gençlerimiz, gerek il düzeyinde, gerekse ulusal düzeyde, bu tür spor etkinliklerinde, bizi başarı ile temsil ediyorlar. Bu da bizi çok sevindiriyor ve gururlandırıyor. Hepinize çok teşekkür ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı