REKLAMI GEÇ

Okul futbol eğitim şenliği başladı

Okul futbol eğitim şenliği başladı

Denizli Belediyespor’un ev sahipliği yaptığı ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun organizasyonda gerçekleşen, kulüp ve okul futbol eğitim şenlikleri başladı.

/ DENİZLİHABER / 17 Nisan 2012 Salı, 13:40

Türkiye Futbol Federasyonu’nun, ülke genelindeki il ve ilçe merkezlerinde faaliyet gösteren 11 futbol kulübü ile bu kulüplerin yakın çevrelerinde bulunan ilköğretim okulları arasında işbirliği sağlanmasına yönelik hayata geçirdiği ‘TFF, Kulüp, Okul Futbol Eğitim Organizasyonu’, futbol şenlikleri sürüyor.

Belediyespor’un Kınıklı semtinde bulunan altyapı tesislerinde toplanan 16 takım ve 7-11 yaş arası 160 sporcu, okul takım çalıştırıcıları ve aileler, şenlik havasında geçen etkinlikte buluştu. Denizli Belediyespor Başkan Yardımcıları Sait Özkan ve Bahtiyar Mat’ın da katıldığı etkinlikte, Denizli Belediyespor’un altyapısında görevli başarılı antrenörleri de hazır bulundu.

TFF’ye gönderilecek olan takım fotoğraflarının tek tek çekilmesinin ardından kura ile birbirleriyle eşleşen takımlar, 15’er dakikadan 2 devre halinde sahanın 4’te 1’ini kullanarak maç yaptılar. Zevkli ve çekişmeli geçen maçlarda minikler bütün hünerlerini sergilemeye çalışırken, hırsları ve mücadele azimleri görülmeye değerdi. Denizli Belediyespor Altyapı Koordinatörü ve Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Aliksan Urcanlı, Organizasyonun okul takımları ve Belediyespor açısından olumlu geçtiğini belirterek, ‘ Genç yetenekleri gözlemiş olduk. Göze batan öne çıkan isimleri not alıyoruz. Çalışmalar sürüyor. 28 Nisan’da Kınıklı’da, 13 Mayıs’da Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda, 26 Mayıs, 2 Haziran ve 9 Haziran tarihlerinde ise Belediyespor’un Kınıklı altyapı tesislerinde, şenlik havasında geçen çalışmalar devam edecek’ dedi.

Şenliğin 2.gününde, Denizli Belediyespor – Çankırıspor maçı öncesi okul takımlarına Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda düzenlenen törenle, TFF’nin göndermiş olduğu malzemeler okul takımlarına dağıtıldı.

Proje ile okullardaki 7 – 11 yaş arası öğrencilere yönelik, ders dışı saatlerde futbol eğitimleri verilmesi ve düzenli aralıklarla kulüpler tarafından futbol şenlikleri organize edilmesi planlanıyor. Kulüp ve okul işbirliğini sağlaması hedeflenen pilot proje, 15 Mart-15 Haziran 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Projenin ilk etabında Denizli Belediyespor, Eskişehirspor, KDÇ Karabükspor, Trabzonspor, Elazığspor, Göztepe, Kayseri Erciyesspor, Sakaryaspor, Balıkesirspor, Erzurum Büyükşehir Belediyespor ve Kozan Belediyespor kulüpleri yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı