REKLAMI GEÇ

Pamukkale Horozları sahaya indi

Pamukkale Horozları sahaya indi

Denizli’de yeni kurulan spor branşlarından biri olan Amerikan Futbolundaki temsilcimiz Pamukkale Horozları Amerikan Futbol Takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı.

/ DENİZLİHABER / 12 Kasım 2012 Pazartesi, 12:23

Bu yıl Üniversiteler 2. Lig’inde mücadele edecek olan yeşil- siyahlılar Pamukkale Üniversitesi’nin desteğini de arkasına alarak yeni sezonun çalışmalarına başladı.

18-20 yaş grubunda mücadele edecek Amerikan futbol takımı genç kadrosuyla dikkat çekiyor. 70 kişilik kadrosuyla çalışmalarına başlayan Denizli temsilcisinin hedefi ilk sezonda ligde kalıcı olmak.

Lig öncesinde oyuncu seçmeleri yaptıklarını belirten takım koçu Serhat Çağlayan, hedeflerinin 1. Lige çıkmak olduğunu söyledi. 70 kişilik bir takım kurduklarını belirten Çağlayan, “Bu yıl Pamukkale Üniversitesi saha ve malzeme problemimizi çözdü. Gereken sponsor desteğini de üstlendi. Artık bundan sonra sportif başarı için elimizden geleni yapacağız. Mart ayında başlayacak lig öncesi antrenmanlarımızı başlattık. Umarım kurduğumuz bu takımımızla Denizli’nin adını farklı bir spor dalıyla duyurmuş oluruz. Amacımız ilimizde futboldan sonra en çok takip edilen 2. spor olmak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı