REKLAMI GEÇ

Potada heyecan dorukta

Potada heyecan dorukta

Dalaman A.Ş. Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı, ilk maçında deplasmanda mağlup olduğu Gelişim Koleji’ni kendi evinde ağırlayacak. Play-off mücadelesi öncesi nefesler tutulurken, PAÜ mutlak galibiyet için sahaya çıkacak.

/ DENİZLİHABER / 31 Mart 2009 Salı, 00:00

Dalaman A.Ş. Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı Play-off’ta ki mücadelesini sürdürüyor. Gelişim Koleji ile deplasmanda ilk maçına çıkan ve 84-70 mağlup olan PAÜ, 1 Nisan Çarşamba günü kendi evinde mutlak galibiyet parolasıyla oynayacak. Dokuzkavaklar Spor Salonu’nda saat 18.30 başlayacak olan karşılaşmada nefesler tutulacak.

‘Basketbol severleri bekliyoruz’

Dalaman AŞ. Pamukkale Üniversitesi Baş Antrenörü Fırat Eser, takım olarak bu önemli maça hazır olduklarını belirterek, taraftar desteğini yanlarında görmek istediklerini vurguladı. Eser, “İlk maçımızda deplasmanda mağlup olduk. Çarşamba günü dönüm maçına çıkacağız. Mutlak kazanmamız gereken bir maç. O nedenle taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var” dedi. Genel Menajer Rıdvan Ekmekçi ise, bir üst lige çıkmak için zorlu maçta ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı