REKLAMI GEÇ

TFF’den PAÜ’ye destek sözü

TFF’den PAÜ’ye destek sözü

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, Pamukkale Üniversitesi’ni ziyaret etti. TFF Başkanı Mahmut Özgener, PAÜ’nün spor alanındaki projelerine destek sözü verdi.

/ DENİZLİHABER / 3 Şubat 2009 Salı, 01:00

Türkiye Futbol Federasyonu, Olağan Yönetim Kurulu toplantısı için ilimize geldi. Toplantı öncesi Pamukkale Üniversitesi’ni ziyaret eden Mahmut Özgener başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerine, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç ve Denizlispor Kulüp Başkanı Ali İpek eşlik etti.

PAÜ Futbol Sahası’nda incelemelerde bulunan TFF heyeti, saha hakkında bilgiler aldı. TFF Başkanı Mahmut Özgener, soyunma odaları ve ek tribün için hazırlanacak projeye destek olacakları müjdesini verdi.

Daha sonra PAÜ Spor Merkezi’ne geçen TFF heyeti olimpik havuz, fitness salonları, squash salonu ve yapay tırmanma duvarı hakkında bilgilendirildi.

Pamukkale Üniversitesi’nin spora verdiği öneme değinen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, “Türkiye’nin ilk ve tek olimpiyat bayrağına sahip Pamukkale Üniversitesi’ndeki spora yapılan yatırımlardan çok etkilendim. Tesisleşme anlamında büyük işler başarılmış. Spora yapılan bu yatırımlar bizleri çok mutlu etti. Federasyon olarak biz de üstümüze düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

Üniversite olarak spora büyük önem verdiklerini ifade eden Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç ise, “TFF heyetine spor alanlarımızı gezdirdik ve detaylı olarak bilgiler verdik. TFF Başkanı Özgener, tesisleşme anlamında projelere destek sözü verdi. TFF Başkanı Özgener ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz” dedi.  

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı