REKLAMI GEÇ

10 bin kişi yeni yıla Pamukkale’de girecek

10 bin kişi yeni yıla Pamukkale’de girecek

Yılbaşı Pamukkale’deki turizmcinin yüzünü güldürdü. Yerli turist ağırlıklı rezervasyonlarda doluluk oranı yüzde 90’nın üzerine çıktı. Denizli Turistik Otelciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Şeref Karakan, “10 binin üzerinde turist yeni yıla beyaz cennette girecek” dedi.

/ DENİZLİHABER / 31 Aralık 2012 Pazartesi, 14:45

Denizli’nin pamuk travertenleriyle dünyaca ünlü ‘Beyaz Cennet’i Pamukkale yılbaşı öncesi yine doldu taştı. UNESCO’nun Dünya Miras Listesi’nde yer alan Pamukkale’yi ve Kleopatra’nın güzelleştiği antik havuzu görmek ve yeni yıla Pamukkale ve Karahayıt’ta girmek için gelen on binin üzerindeki yerli ve yabancı turist yine Beyaz Cennet’i doldurdu.

Yeni yıla Pamukkale ve Karahayıt’ta girmek isteyen başta Türkiye’nin dört bir yanından yerli olmak üzere Almanya, Çin, Japonya, İngiltere ve Rusya’dan gelen turistler, travertenlerin ve şifalı suyun tadını çıkarıyor. Denizli Turistik Otelciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Şeref Karakan, “Rezervasyonlar üç gün üzerinden yapılıyor. Doluluk oranları yüzde 90’ı geçti. Yılbaşı için özellikle yerli turistler Pamukkale’yi seçti. 10 binin üzerinde turist yeni yıla Pamukkale’de girecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı