REKLAMI GEÇ

Denizli Karahayıt’a İranlı yatırımcı

Denizli Karahayıt’a İranlı yatırımcı

Termal turizmde atağa kalkan Denizli, yabancı yatırımcıların da gözünden kaçmadı. Vali Abdülkadir Demir’in yoğun gayretleri sonucunda yatırımcı firmalar birer birer projelerini üretmeye başladı. Yatırım yapmayı düşünen firmalar arasında bir İran firmasının da bulunduğu öğrenildi. İranlı turizm firması Karahayıt’a 5 yıldızlı termal tedavi alanında fonksiyon sağlayacak bir kompleks inşa edecek.

/ DENİZLİHABER / 21 Temmuz 2012 Cumartesi, 15:50

Firmanın bazı Denizlili turizmcilerle görüşmeler yaptığı, kadrosunu bu ölçüde kuracağı bilgisi alındı. Karahayıt’a ilgi her geçen gün artıyor. Denizli termal turizmde atağa kalkarken, yatırımcılarda birer birer şehrin yöneticilerinin kapısını çalıyor.

Bu firmalar arasında yerli firmaların yanı sıra yabancı firmalarda bulunurken bir firma oldukça gizli bir şekilde girişimlerini sürdürüyor. Adı sır gibi saklanan İran’lı turizm firması Türk ortağı ile birlikte Karahayıt’a ciddi bir yatırım için kolları sıvadı.

Firmanın bölgeye 5 yıldızlı bir otel ile tedavi merkezi yatırımı yapacağı belirtildi. Bu yatırımla ilgili turizmcilerle görüşen firma yetkililere bazıları ile çalışma teklifinde bile bulundukları iddia edildi.

Yorumlar

Ayhan   -  Bağlantı 1 Ağustos 2012, 01:22

satin anasina sattigimin satin satin, bu memleketin tasina topragina, dagina ovasina satin, bir gün gelir sizin cocuklariniz bu yabancilara kahyalik usaklik ederler, kendi topraklarinda köle gibi yasarlar, bu memleket bosuna havadan yoktan elde edilmedi, Canakkalede Dedelerimizi sehit verdik, Canakkale agliyor, Canakkale sizliyor, Canakkale yas tutuyor, Canakkale sizlere lanet yagdiriyor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı