REKLAMI GEÇ

Denizli, KİTF 2013 Fuarında

Denizli, KİTF 2013 Fuarında

Kazakistan’ın Başkenti Almatı şehrinde düzenlenen ‘KİTF 2013 Uluslararası Turizm Fuarı’na Denizli’de katıldı. Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet Korkmaz, Kazakistan’dan daha çok turist beklediklerini belirtti.

/ DENİZLİHABER / 24 Nisan 2013 Çarşamba, 13:13

 

Kazakistan’ın başkenti Almatı şehrinde her yıl 24 – 26 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenen “KİTF 2013 Uluslararası Turizm Fuarı” kapılarını turizm profesyonellerine ve halka açtı.

Denizli Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonu ve DENTUROD işbirliğinde fuara katılan Denizli, turizm atağına devam ediyor.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, DENTUROD Başkanı ve Colossae Thermal Hotel Genel Müdürü Şeref Karakan tanıtım için hazır bulundukları fuarda Denizli için görüşmelere başladılar.
Önce Kazakistan Kültür ve Turizm Müşavirliği Ataşesi Nilgün Kılıçarslan ile bir araya gelen Mehmet Korkmaz ve Şeref Karakan Kazakistan turizmi ile ilgili genel bilgi aldılar.

Türkiye’ ye giden turist sayısının 400 bin civarında olduğunu söyleyen Kılıçarslan, bu yıl katılımın beklenilenin üzerinde olduğunu ve turist sayısında yüzde 20 artış beklediklerini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı