REKLAMI GEÇ

Düğün salonunu turizm belgeli restorana çevirdi

Düğün salonunu turizm belgeli restorana çevirdi

İşadamı Mehmet Altınbaş, düğün salonunu baştan aşağıya yenileyip turizm belgeli bir restoran haline getirdi. Yeni konseptiyle mutfağı müşteriler tarafından rahatlıkla görülen şeffaf restorana dönüşen Pamukkale Altınbaş Restoran, haftanın üç günü canlı performansla müşterilerine müzik ziyafeti yaşatacak.

/ DENİZLİHABER / 30 Eylül 2013 Pazartesi, 12:26

1990’lı yıllarda düğün salonu olarak hizmete giren mekanı devralıp baştan aşağıya yenileyen Mehmet Altınbaş, orta kalite bir düğün salonundan turizm belgeli bir restoran yarattı.

Bayramyeri Demirciler Cad. Pamukkale İş Hanı Kat 4’te faaliyet gösteren düğün salonu 7 yıl boyunca kapalı kaldı. Orta sınıf bir düğün salon olarak hizmet vermekte zorlanan ve daha sonra kapanan düğün salonunu devralan İşadamı Mehmet Altınbaş, kelimenin tam anlamıyla mekanı baştan yarattı.

Tüm yükümlülüklerini yerine getirip turizm belgesi de alan girişimci Altınbaş, Pamukkale Altınbaş restoran adını verdiği yeni mekanıyla, gündüz çevrediki esnaf ve işletme çalışanlarının öğle yemeklerini yiyebilecekleri, akşam dost sohbetlerinin müzik eşliğinde yapılabileceği bir mekan olarak hizmet vermeye başladı

Kentte mutağı müşteriler tarafından görülebilen tek restoran olma özelliği taşıyan Altınbaş Restoran akşam saatlerinde hareketli mekanlardan biri olacak. Restoran’da Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri canlı müzik var.

Restoranı gün boyu Denizlilerin hizmetine sunan İşletmeci Mehmet Altınbaş, “Bizim amacımız günün neredeyse sabahtan geç saatleri kadar her diliminde insanların ihtiyaçlarını görebilecekleri bir mekan yaratmaktı. Turizm belgesi alarak kalitede ne kadar üst düzey bir hedef belirlediğimiz de halkımıza sunmuş olduk. Açılışta bizi yalnız bırakmayan kentin çok önemli isimleri, dostlarımız, çözüm ortaklarımız ve Denizli halkına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı