REKLAMI GEÇ

Türk hamamına dizi ilgisi

Türk hamamına dizi ilgisi

Son zamanlarda geniş kitleleri ekranlara kilitleyen Osmanlı temalı diziler, özellikle kadınlar arasında Türk Hamamı geleneğini yeniden canlandırdı. Şiir Otel’in AYS Masaj Evi ile bir araya gelerek hizmete soktuğu Şiir SPA, Denizlili kadınlar çalgılı çengili, hamur işli hamam eğlenceleri düzenliyor, masaj yaptırıyor, ter atıyor.

/ DENİZLİHABER / 2 Şubat 2013 Cumartesi, 19:35

Köpük masajı, sauna keyfi, çalgı, çengi ve farklı masaj çeşitleri ve hamam matineleri. Şiir Otel, SPA hizmetiyle Türk Hamamı geleneğini Denizli’de yeniden hayata geçirdi.

Aletli jimnastik salonun hemen yanında hizmete gren SPA bölümü son zamanlarda Denizlililerin tercih noktalarından biri haline geldi. Uzman personelin hizmet verdiği Şiir SPA, Şiir Otel ile bir araya gelen Denizli’nin marka masaj salonlarından biri olan AYS, bu birliktelikle unutulmuş bir kültürü de yeniden canlandırdı.

İnsan sağlığına etkileri artık herkesçe bilinen Sauna hizmetinin yanı sıra, jakizi keyfini de Denizlililerle buluşturan Şiir SPA’da eğitimli personeller tarafından onlarca çeşit ayrı masaj hizmeti de veriliyor.

Yanı başındaki aletli jimnastik salonuyla da sağlıklı yaşam konseptini pekiştiren Şiir SPA’da Hatha Yoga seansları da düzenleniyor.

Şiir SPA’da Denizlili kadınlar kısa süre öncesinden bu yana bir zamanlar Türk kadınlarının vazgeçilmez eğlencelerinden biri olan hamam eğlenceleri de düzenlemeye başladı.

Şiir Otel Genel Müdürü Tayfun Dindar, farklı bir konseptle şehir otelciliğine getirdikleri yeni, ayrıcalıklı ve kaliteli anlayışın yanı sıra Şiir SPA’yla da gelenekleri yaşatma arzusu içinde olduklarını söyledi.

Şiir SPA Koordinatörü Aysun Allın işinin ehli profesyonel bir ekiple hizmet verdikleri Şiir SPA’da, özellikle memnun bir kadın kitlesine ulaştıklarını söylerken, “Gruplar artık bildiğimiz sazlı sözlü, hatta hamurişli eğlenceler düzenliyorlar. Çift olarak gelip jakuziden, sauanadan yararlanıp, birlikte masaj yaptıran çok kaliteli bir kitleye de ulaştık” diye konuştu.

Özellikle son zamanlarda milyonları ekran başına kilitleyen Osmanlı temalı dizilerde harem kadınlarının hamamlarının ön plana çıkması nedeniyle ilginin arttığını dile getiren Aysun Allın, “Bu diziler eskiye dönüşü tetikledi. Unuttuğumuz geleneklere yönelik artan ilgi, müşteri sayımızı da arttırdı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı