REKLAMI GEÇ

Denizli Perşembe öğleden sonrayı yağışlı geçirecek

Denizli Perşembe öğleden sonrayı yağışlı geçirecek

Eylül ile birlikte yağışlı ve nispeten serin bir havanın etkisi altına giren Denizli’de Perşembe öğleden sonra yağış bekleniyor. Meteoroloji’ye göre, yer yer kuvvetlenme ihtimali olan yağmur, çok şiddetli yağmayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Eylül 2023 Çarşamba, 19:09

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Yusuf Ziya Yavuz, yurt genelinde beklenen hava durumuna ilişkin değerlendirme yaptı. Özellikle perşembe için Denizli ve bölgesine yağış uyarısı geldi. Yavuz, aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklediklerini söyledi. Hava Tahmin Uzmanı Yavuz’un İHA’ya yaptığı açıklamanın Denizli ve çevresi ile ilgili bölümü şöyle:

“Yağışlar Marmara, Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri şeklinde bir alanda oluşuyor. Yarınki yağışların özellikle öğle saatlerinden itibaren Marmara’nın güneyinde, Bursa’nın güneyi, Balıkesir, Çanakkale çevrelerinde, İç Ege’de, Kütahya’da, Afyonkarahisar’da, Uşak, Manisa, Denizli çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak görülmesini bekliyoruz. Buradaki vatandaşlarımızın tedbirli olmasını istemekteyiz.

CUMA VE HAFTA SONU TAHMİNİ
Ayrıca Cuma ve cumartesi gününe baktığımızda gene iki sistemli etkisi altında devam ediyor. Batıdaki yağışlar biraz daha etkisini kaybediyor. Dar alanlarda İç Ege ve Göller Yöresi şeklinde alanlarda yağışların görülmesini bekliyoruz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı