REKLAMI GEÇ

Denizlili genç akademisyen; Babacan’ın partisine girdi, televizyon programı aynı gün iptal edildi

Denizlili genç akademisyen; Babacan’ın partisine girdi, televizyon programı aynı gün iptal edildi

Denizlililerin eski belediye başkanlarından Ali Aygören’in oğlu olarak tanıdığı, genç akademisyen Oğuzhan Aygören, Ali Babacan’ın DEVA Partisi’nin kurucular Kurulu Üyesi oldu, aynı gün televizyon programı iptal edildi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 9 Mart 2020 Pazartesi, 14:00

Eski bakan Ali Babacan’ın Çarşamba günü kuruluşunu açıklayacağı DEVA partisinin kurucular kurulu listesi bu sabah medyaya sızdı. Denizli’den ve Denizli ile bağlantısı olan 3 kişinin isminin bulunduğu listede belki de en çok dikkat çeken isimlerden biri Oğuzhan Aygören’di…

Oğuzhan Aygören, 1999-2004 yılları arası DYP’li Belediye Başkanı Ali Aygören’in oğlu olsa da, akademik kariyeri ve başarılarıyla dikkat çeken bir isim… Elektrik ve Elektronik Mühendisi olan Oğuzhan Aygören, Boğaziçi Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapıyor. Aynı zamanda Boğaziçi Üniversitesi Teknopark Yönetim Kurulu üyesi, Girişimcilik Merkezi müdürü ve İnovasyon Merkezi yönetim kurulu üyesi olan Aygören, girişimcilik alanındaki çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Son olarak, TEDx’te “Çalışmanın amacı para kazanmak mıdır?” sunumuyla dikkat çeken Aygören, uzunca bir süredir, Ciner Holding’e bağlı ekonomi kanalı Bloomberg HT’de ‘Girişimcilik Dünyası’ isimli program yapıyordu.

Bu sabah; Aygören’in DEVA Partisi’nin 90 kişilik Kurucular Kurulu üyeleri listesinde isminin yer almasından sonra kanal yönetimi programa son verdiğini bildirdi. Edinilen bilgilere göre, Aygören’i arayan kanalın program sorumlusu, artık program yapmayacaklarını kendisine bildirdi. Denizli Haber’in telefonla ulaştığı Aygören, “Programın iptal edildiğini bildirdiler ama Youtube, twitter gibi mecralarda yayınlarımı sürdüreceğim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı