REKLAMI GEÇ

İki kadın arasında parmak ısırma davası

İki kadın arasında parmak ısırma davası

Denizli’de boşandığı eşinin sevgilisi Serpil Gündüz’ün evine giderek, kız kardeşiyle birlikte darp edip, parmağını ısıran Emine S. ile kardeşi Fadime Gül S. hakkında savcılık tarafından iddianame hazırlandı. 5. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede, bir siyasi partiden milletvekili aday adayı olan Emine S. ile kardeşi hakkında “Kadına karşı basit yaralama ve kadına karşı tehdit, hakaretten” toplam 2 yıla kadar hapis isteniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2023 Pazartesi, 09:49

Olay, geçtiğimiz yıl 8 Aralık’ta Pamukkale ilçesi Hacıkaplanlar Mahallesinde meydana geldi. İşsiz olan Serpil Gündüz (44), olay tarihinden yaklaşık 2 ay önce eşinden boşanan iki çocuk babası Mehmet K, (50) ile duygusal birliktelik yaşamaya başladı. İddiaya göre bunu öğrenen Mehmet K.’nın boşandığı eşi Emine S. (51), kardeşiyle birlikte Serpil Gündüz’ün yaşadığı apartmana gitti.

Apartmanın birinci katında yaşayan Gündüz, kapıyı açtığında karşısında duran Emine S.’nin kendisine küfürler ve hakaretler ederek saldırdığını, darp sırasında sol el işaret parmağını ısırdığını, bu sırada gürültüye gelen kardeşi Fadime Gül S.’nin de kendisine saldırdığını iddia ederek polise başvurdu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında polis merkezine giden Emine S. verdiği ifadesinde, “Kardeşim apartmanda oturan bir arkadaşının yanına gitmişti. Boşandığım eşimin aracını apartmanın önünde görmüş. Bende adrese gittim. Binada merdivenlerden çıkarken bir kapının önünde eşimin ayakkabılarını gördüm. Yeni ameliyat olduğu için ve kendisinin başına bir şey gelmesinden korktuğum için kapıyı çaldım. Daha sonra kapıyı adını bilmediğim bir kadın açtı. Yanında Mehmet vardı. Ben de Mehmet’e ‘Burada ne yapıyorsun, çocuklar seni merak ediyor’ dedim. Bir anda kadın bana saldırarak yüzümü tırnaklamaya başladı. O esnada parmağı ağzıma girdi, bende arbede esnasında kendisinin parmağını ısırdım. O esnada yere düştük. Merdivenlerde boğuşmaya devam ederken, Mehmet geldi benim sağ elimi ısırmaya başladı. Sesleri duyan kız kardeşim geldi bizi ayırmaya çalışırken kardeşimin yere düştüğünü gördüm. Olayla esnasında arbede yaşadık ancak birbirimize karşı tehdit ve hakarette bulunmadık. Beni darp eden Serpil Gündüz ve Mehmet’ten şikayetçiyim” dedi.

Yapılan soruşturmanın ardından Cumhuriyet Savcılığı şüpheliler Emine S. ile kardeşi Fadime Gül S. hakkında iddianame hazırladı. Emine S.’nin şikayetine yönelik ise savcılık tarafından soruşturmaya yer olmadığına karar verildi.

Emine S. ile kardeşi hakkında hazırlanan iddianamede, Emine S.’nin kapının açılmasıyla Serpil Gündüz’ü kendisine doğru çektiği, hakaret ve tehdit ettiği, parmağını ısırdığı, ardından “Yuva yıkan kadın, gebertirim seni” şeklinde hakaret ve tehdit ettiği belirtildi. Ayrıca iddianamede, Emine S.’nin kardeşinin olay sırasında geldiği, Serpil Gündüz’ün saçını tutup merdivenlere vurduğu da eklendi. Emine S. ile kardeşi Fadime Gül S. hakkında “Kadına karşı basit yaralama, kadına karşı tehdit ve hakaret” suçlarından 2 yıla kadar hapis cezası istendi. Şüpheli 2 kardeş 5. Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanacak.

Sol işaret parmağı kopma derecesine gelen ve hastanede yapılan tedavi sonrası sağlığına kavuşan Serpil Gündüz, yaşadıklarını dehşet verici olarak nitelendirdi.

Gündüz, “Duygusal birliktelik kurduğum Mehmet boşanmış birisidir. Eski eşi benim evime gelip, iki kardeş beni darp etti ve Emine S. parmağımı ısırdı. Aylarca acı çektim. Psikolojim bozuldu. Hatta olayın ardından Mehmet de eski eşine karşı koruma aldırmak istedi ancak mahkeme vermedi. Ben iki kez Emine S.’ye karşı koruma kararı aldım. Hatta onun avukatı benim avukatımı arayıp, davadan vazgeçmem için para teklif etmiş. Kabul etmeyeceğim. Bana bunu bir kadın yaptı ve cezasını çekmesini istiyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı