REKLAMI GEÇ

Denizli’ye yine kar geliyor

Denizli’ye yine kar geliyor

Meteoroloji’nin son tahminlerine göre, Denizli’de Cuma gününden itibaren kar ve karla karışık yağmur görülecek, cumartesi ve pazar günleri tüm ilçelerde kar var. Yağışlarla birlikte hava sıcaklığında da 8-10 derece düşüş yaşanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ocak 2022 Perşembe, 09:00

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Tahminlere göre Denizli’de önümüzdeki günlerde kar ve karla karışık yağmur etkili olacak.

Kentte bugün sisli bir havanın hakim olması bekleniyor. Hava sıcaklığının en düşük -4 en yüksek 7 derece olması öngörülüyor.

Haftanın son günü (Cuma) ise kent merkezini oluşturan Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde karla karışık yağmur bekleniyor. Sıcaklığın en düşük 0, en yüksek ise 10 derece olması tahmin ediliyor.

Denizli’de hafta sonu tüm ilçelere kar geliyor. Tahminlere göre, cumartesi ve pazar günleri il genelinde kar etkili olacak. Hava sıcaklığı -1 ile 1 derece arasında seyredecek.

Denizi yeni haftanın ilk gününde de karlı olacak. Havanın en düşük -10 derece en yüksek ise 3 derece civarında olacağı tahmin ediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı