REKLAMI GEÇ

Ramazan Bayramı’nda sokağa çıkma yasağı var

Ramazan Bayramı’nda sokağa çıkma yasağı var

Denizli İl Hıfzıssıhha Meclisi, Ramazan Bayramı’na denk gelen 23-24-25-26 Mayıs tarihlerinde Denizli’de sokağa çıkma yasağı uygulanacağını açıkladı,

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2020 Pazartesi, 19:55

Denizli İl Hıfzıssıhha Meclisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  kabine toplantısı sonrası koronavirüs tedbirleri kapsamında yaptığı açıklamaların ardından olağanüstü toplandı ve bir dizi karar aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı en dikkat çeken açıklama olan Ramazan Bayramı’na ilişkin değerlendirme, Denizli İl Hıfzıssahha Meclisi’nin de öncelikli gündem konusu oldu.

Uzun süredir soru işareti olarak bekleyen Ramazan Bayramı’nda sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıp uygulanmayacağı da netleşti.

Denizli İl Hıfzıssıhha Meclisi’nden yapılan açıklamada, “İçişleri Bakanlığı’nın Sokağa Çıkma Kısıtlaması konulu yazısına istinaden tedbirlerin alınmasına ilişkin toplanılmıştır. Bu kapsamda, 81 ilimizde Ramazan Bayramı arifesine denk gelen 23 Mayıs 2020 Cumartesi gününden başlayarak 24-25-26 Mayıs 2020 tarihlerinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanması kararlaştırılmış olup, 22.05.2020 tarihi saat 24.00 ile 26.05.2020 tarihi saat 24.00 arasında il sınırları içinde bulunan vatandaşlarımızın sokağa çıkmalarının kısıtlanmasına karar verilmiştir” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı