REKLAMI GEÇ

Acar için DGC’de tören

Acar için DGC’de tören

Denizli’de bu sabah hayatını kaybeden Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) eski başkanı Osman Sedat Acar için, DGC’de bir töreni düzenlendi.

/ DENİZLİHABER / 23 Aralık 2011 Cuma, 17:45

Bir süredir tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde bu sabah hayatını kaybeden 55 yaşındaki Osman Sedat Acar’ın ölümü sebebiyle, Denizlili basın mensupları ve Acar’ın arkadaşları, DGC’de bir araya geldi.

Kalabalık bir grubun katıldığı törende konuşan DGC Başkanı Önder Varol, Osman Sedat Acar’ın Denizli’de birçok gazetecinin yetişmesinde büyük emeği olduğunu belirterek, ” Sedat Acar hem iyi bir gazeteci, hem de iyi bir insandı. Onu kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Onu unutmayacağız” dedi.

Şimdilerde CHP Merkez İlçe Başkanı olan Ömer Yurtseven, Osman Sedat Acar ile birlikte uzun yıllar gazetecilikte birlikte çalıştıklarını belirterek, “Kendisi ile acı tatlı çok anılarımız oldu. Kendisini maziye değil, kalbimize gömüyoruz” dedi.

Osman Sedat Acar’ın kayınbiraderi ve DRT TV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kemal Kaya da, Denizli basınının çok önemli bir ismini kaybettiğini belirterek, büyük üzüntü içinde olduklarını söyledi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel’in de çelenk gönderdiği anma töreninde Kur’an-ı Kerim okundu ve Osman Sedat Acar için dua edildi.

Osman Sedat Acar, bu gece doğum yeri olan Karabük’ün Safranbolu İlçesine götürülecek ve yarın öğle namazına müteakip toprağa verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı