REKLAMI GEÇ

Pilatesci kadınlar başkandan ne istedi?

Pilatesci kadınlar başkandan ne istedi?

Denizli Belediyesi’nin, Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında düzenlediği ücretsiz pilates kursuna katılan kursiyerler, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’dan eşleri için de pilates kursu açılmasını istedi.

/ DENİZLİHABER / 16 Ocak 2013 Çarşamba, 16:24

Denizli Belediyesi’nin Albayrak Meydanı Spor Toto Spor Kompleksi, Merkez Kapalı Spor Salonu ile Fatih, Gökpınar, Anafartalar ve Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi ve Kurs Merkezileri’nde verdiği pilates kursu devam ediyor. Mahallelerde ikamet eden kadınların yanı sıra kurslara diğer mahallelerden de çok sayıda kursiyer katılıyor.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, Gökpınar Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’ndeki kurslara katılarak kursiyer kadınlara eşofman hediye etti. Başkan Zolan’ın çevresini saran bayan kursiyerler, kursu düzenlediği için kendisine teşekkür ederken, ilginç bir istekte bulundular. Kadınlar “Eşlerimiz pilatese sıcak bakmıyor. Sizlerden ricamız eşlerimizin de katılabileceği pilates kurslarını genişletmeniz ve eşlerimizin spor yapması için bizlere destek vermeniz’ dediler. Başkan Zolan da, kadınların isteklerini değerlendireceklerini bu konuda talep gelmesi durumunda pilates kursunun açılabileceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı