REKLAMI GEÇ

Devlet analık yapacak

Devlet analık yapacak

Denizli’de annesi tarafından terk edildikten sonra işsiz kalan babası Mustafa Tuzak’ın hayatta tutmaya çalıştığı 3 yaşındaki Şeyma’nın haberi yürekleri dağladı. Onlarca insan, amansız hastalığın pençesindeki kıza yardım etmek için sıraya girerken, devlet duyarsız kalmadı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Denizli Valiliği harekete geçti

/ DENİZLİHABER / 15 Şubat 2013 Cuma, 11:27

Hastalığının 28’inci gününde annesi tarafından terk edilen Şeyma ve babası Mustafa Tuzak’ın haberi yürekleri burktu. Kızının tedavisi için lokantasını satarak işsiz kalan baba Tuzak’ın imdadına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Denizli Valiliği yetişti.

Yardıma muhtaç vatandaşlara olan duyarlılığı ile tanınan Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Şeyma’ya her türlü maddi ve manevi desteğin verilemesi için Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürlüğü ve Güney Kaymakamlığı’na talimat verdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürü Ahmet Altın, haberlerin ardından Denizli Valililiği ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın gerekli incelemenin başlatılmasını istediğini söyledi.

Minik Şeyma için iki uzman Güney’e gitti. Baba Mustafa Tuzak’a maaş bağlanacağı, Şeyma’nın tedavisi için de gerekenin yapılacağı öğrenildi.

Yorumlar

Ferhat   -  Bağlantı 12 Mart 2013, 16:23

Senin o bakışlarına kurban olurum. Sayın valimizden Allah razı olsun , böylesine hayat dolu bir kardeşimize desteklerinden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah en kısa zamanda da sağlık , mutluluk dolu haberlerinizi okuruz.

serkan   -  Bağlantı 15 Şubat 2013, 12:01

sevindirici bir haber. Teşekkürler sayın valim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı