REKLAMI GEÇ

Aşk engel tanımadı

Aşk engel tanımadı

Denizli’de 3 yıl önce sosyal iletişim ağında tanıştığı ve belden aşağısı tutmayan engelli Yıldız Işık’a aşık olan inşaat işçisi Tuncay Özden, aşkın engel tanımadığını tüm dünyaya gösterdi.

/ DENİZLİHABER / 20 Aralık 2012 Perşembe, 17:14

Denizli’de dünyaya örnek olacak aşk öyküsü, üç yıl önce başladı. Şanlıurfalı Yıldız Işık’ı Facebook’ta görerek beğenen Denizlili inşaat işçisi Tuncay Özden, sanal alemde genç kıza arkadaşlık teklifinde bulundu. Arkadaşlık teklifini kabul eden Yıldız ile Tuncay Özden, arasında bir süre sonra yakınlaşma sağlandı. Ancak 5 yaşında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle belden aşağısı tutmayan Yıldız, engelli olduğunu uzun süre Tuncay Özden’den sakladı. Aşık olacağını aklına bile getirmeyen genç kız, internette tanışmalarından yaklaşık 4 ay sonra kendisinin engelli olduğunu ve belden aşağısının tutmadığını sevdiği adama açıkladı. Kız arkadaşının bugüne kadar bu gerçeği paylaşmamasının üzüntüsünü yaşayan Özden ise, Yıldız’a engelli olmasının hiçbir önemi olmadığını, kendisine aşık olduğunu ve onunla evlenmek istediğini söyledi. Mutluluktan havalara uçan Yıldız, bu durumu ailesine anlatarak Tuncay Özden ile evleneceğini anlattı. Ancak Yıldız’ın ailesi, “Bir insan neden engelli biriyle evlenmek ister ki” diye tedirginlik yaşayarak, ilk başta evliliğe izin vermeyeceklerini açıkladı.

“Allah’a şükürler olsun Tuncay karşıma çıktı”
Bir süre sonra iki gencin birbirlerine olan aşkı, ailesinin evliliğe karşı çıkma kararını yendi ve çift 2009 yılında evlenerek Denizli’ye yerleşti. 1,5 yaşında Abdulbaki ve 3 aylık Eylül İkra adında iki çocukları dünyaya gelen Yıldız – Tuncay Özden çiftinin sevgisi büyük takdir topladı. Tuncay Özden, eşinin engelli olduğunu öğrenince tedirginlik yaşadığını ancak aşkının bunun önüne geçtiğini söyledi. Eşi ile çok mutlu olduklarını vurgulayan Özden, “Eşimin ailesi, ‘sapasağlam bir insan neden engelli bir kızla evlenmek istesin’ diye çekindi. Ancak Yıldız’dan vazgeçmedim, sevdim bir kere. Yaşam şartlarımız biraz zor ancak onun engeli, aşkımıza hiçbir zaman engel olmadı, önemli olan kalp meselesi” diye konuştu. Yıldız Özden ise, Tuncay Özden ile evlendiğine hiç pişman olmadığını belirterek, “Allah’a şükürler olsun Tuncay karşıma çıktı. Bugüne kadar kalbimi hiç kırmadı. Çok mutluyum” dedi. Tuncay Özden’in sert bir görüntüsü bulunduğunu ancak kalbinin pamuk kadar yumuşak olduğunu kaydeden Yıldız, “Hayat şartlarımız normal insanlara göre zor. Çocukların bakımı, yemek, ev işleri gibi sorunlarımız oluyor. Ancak eşim ve ailesi bu konularda yardımcı olmaya çalışıyor. Bazen ben yemeği tarif ediyorum eşim yapıyor. Eşim yanımda olduktan sonra hiçbir şeyin önemi yok. Tüm zorluklara göğüs geriyoruz” diye konuştu.

SYDV’den destek
Bu arada anne Yıldız Özden’in tek başına çocuklarına bakamamasından dolayı Tuncay Özden’in işe gidemediği öğrenildi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Denizli İl Müdürlüğü’nün kısa süre önce maddi ihtiyacı olduğunu tespit ettiği aileye destek verdiği belirtildi.

Yorumlar

mcansu   -  Bağlantı 21 Aralık 2012, 08:38

maaşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin!oğlan acara benziyor ne bakış
öyle 🙂

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı