REKLAMI GEÇ

Minikler heyecanlanmasın diye velileri maske taktı

Minikler heyecanlanmasın diye velileri maske taktı

Hilal Gündüz Bakım ve Çocuk Evi çocukları İncilipınar Parkı’nda yaptıkları etkinlikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Etkinliğin en ilginç yanı ise miniklerin kendilerini görüp de dikkati dağılmasın diye velilerin maske takmasıydı.

/ DENİZLİHABER / 25 Nisan 2013 Perşembe, 15:13

Hilal Gündüz Bakım ve Çocuk Evi çocukları İncilipınar Parkı’nda şarkılar ve şiirlerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Miniklerin gösterilerini velileri ve İncilipınar’daki vatandaşlar izledi. 15- 24 haftalık çocukların şarkı söyleyip, şiir okuması izleyenlerin büyük beğenisini topladı. 3-4 yaş grubu çocuklarda izleyenlere şiir okudu.
Hilal Gündüz Bakım ve Çocuk Evi Müdürü Bahar Uz, 15-24 haftalık minikler grubunun gösteri yaparken dikkatlerinin ailelerine kaydığını, bu nedenle miniklerin dikkatlerinin dağılmaması için ailelere maske taktırdıklarını belirtti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel olarak hazırlandıklarını belirten Uz “Çocuklarımız şarkılar söyleyecek, şiirler okuyacak. Özellikle 15-24 haftalık olan miniklerin İngilizce şarkı söylediği bu gösteriye, büyük emek harcadık. Öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Meryem   -  Bağlantı 25 Nisan 2013, 15:56

Mübarek maske değil korkuluk, bu adamları karşımda görsem ben korkar kaçarım. Ne acayip bir toplumuz ya.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı