REKLAMI GEÇ

Denizlili müzisyen yaşamını yitirdi

Denizlili müzisyen yaşamını yitirdi

Denizli’nin özellikle 80’lerdeki güçlü sesi Selman Erzeybek, yaşamını yitirdi. 58 yaşındaki Denizlili gitarist ve yorumcu Erzeybek 2 çocuk babasıydı.

/ DENİZLİHABER / 22 Mart 2013 Cuma, 17:24

 

Denizli’de 80’li yılların en popüler isimlerinden biriydi. Usta yorumculuğu ve gitaristliği o yıllar en çok aranan ismi olan Selman Erzeybek, yaşamını yitirdi.

58 yaşındaki müzisyen Denizli’nin yıldızı olarak bilindiği yıllarda Taç Düğün Salonu’nda çalıyordu.

Denizli Müzisyenler ve Sanatçılar Derneği’nin de aktif bir üyesi olan Erzeybek, son zamanlarda Tripolis Otel’de çalıyordu.

Geçtiğimiz günlerde düşme sonucu felç geçiren Erzeybek, bu olayın ardından yaşamını yitirdi. 58 yaşındaki usta yorumcu, 2 çocuk babasıydı.

Yorumlar

selimerzeybek   -  Bağlantı 23 Temmuz 2013, 01:43

abi seni hergün daha fazla özlüyorum. geçen hafta erselle yanındaydım. Oğlunla ve ben seninle konuştuk. Sonra yanından ayrıldık. Abi senden rekoru aldım. İki defa tur açarak.Tuncay abi ve sen birer kez tur deyip açmışsınız.ama ben iki defa açtım. Sen anladın olayı.Seni öptüm seni hiç üzen yok ama herkes seninle görüşmek üzere abim

Attila Erzeybek   -  Bağlantı 18 Mayıs 2013, 14:21

Selman Abimm….
Hala bizi birakip gittigine inanamiyorum..!
Benim canim abim,sana iyi yolculuklar..!
Seninle vedalasamadigim icin kirginim..!
Canım Abim! Keşke son nefesine yetişebilseydim Keşke..!
Sana gule gule diyebilseydim..!
Seni ne kadar çok sevdiğimi diyebilseydim..!
Keşke Sana hoşçakal bile diyemedim Yetişemedim..!
Affet..!
Benim canim beyaz güvercinim abim..!
Attila Erzeybek

Attila Erzeybek   -  Bağlantı 18 Mayıs 2013, 14:14

Ve seni dinlenmen icin ebedi yerine yatirdik
Su anda ebedi yerinde seni sevenlerinle berabersin
Artik Gitarini calip ,sarkilarini istedigin gibi soyleyebilirsin
Seninle tekrar oteki dünyada buluşmak dileğiyle..!
Biz tekrar karşılaşaçağız ve o zaman tekrar mutlu olacağız..!
Benim sevgili canim abim seni hiç bir zamanan unutmayaçağım..!
Sen de beni unutma..!
Benim canim beyaz güvercinim abim..!

Gece Erzeybek   -  Bağlantı 14 Mayıs 2013, 18:50

Selman abim seni özlüyoruz..

Attila Erzeybek   -  Bağlantı 27 Mart 2013, 07:22

Sevgili Canim Abim Selman,
Daraldığın zamanlar oldu… Hayat denen nefes aralarında taşıdığın beden belki ağır geledi zamanla ruhununa… Bütün hayatın boyunca seni üzen, korkutan, kolunu-kanadıni kıran, ümitsizliğe düşüren yığın yığın olaylarla karşılaşıp durdun..! Üstelik inancın ve hayat tarzından dolayı bazen suçlu muamelesi de görebiliyordun..! Zayıf görüldüğünde için hakarete uğrayabiliyor; şefkatle uzattığın elin tokatla karşılık verilebiliyordu. Karanlıktan ve yalnızlıktan ne korktun ne de hüzünler seni yildirdi…!! Unutmadin ki her gece, iki gündüz arasında, inadına yaşamaya devam ettin ve yılmadın..!. Sen olmedim kalbimizdesin seni daha cok seviyoruz abim benim….!!!! Kardesin Attila ve seni her zaman saygiyla andim ve anacagim.

Attila Erzeybek   -  Bağlantı 27 Mart 2013, 07:01

Canim İçi abim o kadar senle dolu ki içim!.Seni göz bebeklerimde ariyorum. Düşündükçe senin yoklugu delirecek gibi oluyorumı, Kalbimin sızladığını hissettiğim an abi neden? Beni birakip gittin diye haykıriyorum…!Hani tatile gidecektik beraber abi…? Sen ben den once ahiret yolculugunu ciktin. Anneme ,Babama selam soyle abim..!Huzur bul orada ve Nur icinde yat abim.Her zaman kalbim desin abi…..! Kardesin Attila Erzeybek

Mustafa Demirci   -  Bağlantı 25 Mart 2013, 18:15

Kardeşim 1973 yılında ilk gitarımı senden almıştım. Yani dostluğumuz 40 yıl önce başlamış. Hayatımda tanıdığım çok iyi bir dost idin. Seni ailecek de çok sevmiştik. Seni unutmayacağız mekanın cennet olsun.

selim erzeybek   -  Bağlantı 23 Mart 2013, 23:44

Abicim sen yaşamını yitirdin ama bizlerde birgün senin yanına geleceğiz.Bugün senin yanındaydım.Seninle biraz konuştum. Sonra canım sıkıldı evine gittim.Orda haykırdım böyle olmamalıydı erken oldu ve daha güzel günleri vardı dedim.Ama olmadı üzülme abicim ben her zaman yanındayım. Seni hiç üzmedim bundan sonrada üzülmeni yemin ederimki asla müsaade etmeyeceğim.İçin rahat olsun. Abicm seni seviyorum ve mekanın bol olsun yarın görüşürüz.

mehmet gençoğlu   -  Bağlantı 23 Mart 2013, 16:45

seni özleyecegim Selman abi.mehmet gençoğlu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı