REKLAMI GEÇ

Off-road heyacanını yaşayacaklar

Off-road heyacanını yaşayacaklar

PAÜ Haber ile Denizli Doğa ve 4×4 Off-Road Spor Kulübü işbirliği ile düzenlenen etkinlikte, PAÜ’lü öğrencilere Denizli’nin doğal zenginliklerini tanıtma fırsatı sunulacak. Ayrıca, Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine özel ücretsiz off-road gezisi ile de öğrenciler heyecan dolu keyifli bir gün yaşayacak.

/ DENİZLİHABER / 25 Şubat 2013 Pazartesi, 16:58

Denizi Doğa ve 4×4 Off-Road Spor Kulübü(DENDOFF), Pamukkale Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan etkinlikte, öğrencilere, off-road heyecanı yaşama imkanı sunulacak. PAÜ ampus arkasındaki dağ yolunda gerçekleştirilecek olan etkinliğe, Off-road yarışlarında çeşitli dereceler alan deneyimli DENDOFF üyesi sürücüleri, 4×4 araçlarıyla katılacak.

10 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan etkinlik hakkında bilgi veren DENDOFF Başkanı Hüseyin Uyar, “Pamukkale Üniversitesi öğrencilerinin Denizli’nin doğal güzelliklerini tanıması açısından önemli bir etkinlik olacak. Ayrıca bu organizasyonu gençlerin off-road heyecanını yaşaması ve bu spora gönül vermesi içinde önemli bir adım olarak görüyoruz” dedi.

Öğrencilerin PAÜ Haber sitesinde “Off-Road Gezisi Katılım Formu”nu doldurmak suretiyle başvuru yapabileceklerini söyleyen PAÜ Haber Sorumlusu Cenk Öztürk ise, “Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen öğrenci arkadaşlarımızın Denizli’nin doğal güzelliklerini tanımasını istiyoruz. Off-road gezisi ise bunu unutulmaz hale getirecek bir heyecan olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı