REKLAMI GEÇ

Şeyma melek oldu

Şeyma melek oldu

Denizli’nin Güney İlçesi’nde, bir yıl önce lösemi teşhisi konulduktan sonra annesi tarafından terk edilen Şeyma Tuzak, hayata gözlerini yumdu.

/ DENİZLİHABER / 22 Mart 2013 Cuma, 23:41

Minicik yaşamında karşılaştığı birbirinden kötü olaylardan örülü yaşamı, ama bu yaşama inat yaşamak bakan gözleriyle tanımıştı Türkiye onu. Annesi tarafından hasta yatağında terk edildikten sonra babasının uzun süre hayatta tutmaya çalıştığı Şeyma, artık melek oldu.

Büfecilik yaparak geçimini sağlayan Mustafa Tuzak, arkadaşları aracılığıyla tanıştığı Tuğba İ. ile 2007 yılında evlendi. Çiftin 2010 yılında Şeyma adını verdikleri bir kızları oldu.

5 yıl evli kalan çiftin tek çocukları Şeyma, geçen yıl Şubat ayında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi’nde yapılan tetkikler sonucu minik kıza lösemi teşhisi konuldu. Baba Mustafa Tuzak, PAÜ Hastanesi’nde tedaviye alınan kızının tedavi masrafları için elinde avucunda ne varsa harcadı.

Eşi bir gün hastaneden ‘Eve gidiyorum, işlerim var’ diyerek ayrıldı. Eşinden ses çıkmaması üzerine eve giden Mustafa Tuzak, masanın üzerinde eşi Tuğba’nın 5 yıl önce taktığı evlilik yüzüğü ile karşılaştı ve bir daha kendisinden haber alamadı.

Mustafa Tuzak, kendisini ve kızını hastanede terk eden eşine karşı Buldan Asliye Hukuk Mahkemesi’nde boşanma, tazminat ve nafaka davası açtı.

Dava, 26 Aralık’ta sonuçlandı. Hakim, Tuğba’nın  ‘Sadakat ve birlikte yaşama yükümlülüğünü ihlal ettiği’ gerekçesiyle çiftin boşanmalarına karar verirken, genç kadının 10 bin lira tazminat ile kızına aylık 150 lira nafaka ödemesine hükmetti.

Ölümcül hastalığı ile savaşan kızı için hayata küsmeyen ve kendisi için geçen 14 Mart günü süpriz parti dahi düzenleyen Mustafa Tuzak’ın dünyası aldığı haberle yıkıldı.

Bir yıldır hayata tutunması için yoğun çaba sarf ettiği çocuğunun ölüm haberini alan Mustafa Tuzak ve yakınları gözyaşını tutamadı.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde dün akşamdan bu yana kalp ritimlerinde bozukluk yaşanmaya başlayan Şeyma’yı kaybeden Mustafa Tuzak, kendilerine maddi ve manevi yardımda bulunan herkese teşekkür etti.

Şeyma’nın minik bedeninin,  (cumartesi) öğle namazı sonrası Güney İlçesi’nde toprağa verileceği belirtildi.

Yorumlar

gülçin   -  Bağlantı 23 Mart 2013, 17:59

bu haberinin peşini bırakmasalar da iyileştiğini de okuyayım diye çok istemiştim. nasip değilmiş. allah rahmet eylesin.babasına sabırlar versin

serkan   -  Bağlantı 23 Mart 2013, 10:31

Nur içinde yat canım benim.
Allah’ım babasına sabır versin.

oktay çandır   -  Bağlantı 23 Mart 2013, 10:23

Allah rahmet eylesin.yakınlarına sabırlar..

Seyfullah Olgun   -  Bağlantı 23 Mart 2013, 04:46

Allah rahmet eylesin. babasına sabırlar…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı