REKLAMI GEÇ

Gambette Buse!

Gambette Buse!

O Ses Türkiye yarışmasının en küçük üyesi 16 yaşındaki Denizlili Buse Fulya Yılmaz engelleri bir bir aşarak, finale yürüyor. Buse, dünkü yarışmada en çok SMS alarak bir üst tura çıkmayı garantileyen ikinci isim oldu. Performansı sonrası Hadise Buse’nin çok iyi Japonca konuştuğunu söyledi. Buse’nin Japonca sözleri ilginç diyaloglara neden oldu. O yüzden başlığı Türkçesi “Başarılar” anlamına gelen GAMBATTE BUSE olarak attık.

/ DENİZLİHABER / 30 Ocak 2012 Pazartesi, 12:52

O Ses Türkiye yarışmasında Denizli’nin gururu olan Buse Fulya Yılmaz, yarışmanın dünkü canlı yayınında Denizlililerin muhteşem desteği sayesinde bir üst tura çıkmayı garantiledi.

Son dönemlerin moda şarkısı Je Veuks adlı şarkıyı Fransızca yorumladı. Hasta hasta çıktığı elemelerde kısık sesine rağmen şarkıyı güzel yorumladığı jüri üyelerince de dillendirilen Buse, takımında en çok SMS’i alan ikinci isim oldu.

İŞTE BUSE’NİN SON PERFORMANSI-VİDEO

Buse, Nurullah ve Bihter ile birlikte önümüzdeki hafta O Ses Türkiye yarışmasında bir üst tura çıkmak için ter dökecek Hadise’nin son üç yarışmacısı olmaya hak kazandı.

Performansının ardından Hadise, Buse’ye övgüler yağdırırken bu haftaki performansına hayran kaldığını belirtti. Öte yandan Buse’nin çok farklı türlerde şarkı söylemek istediğini ve kendine olan güveniyle onu koruma altına almak konusunda doğru karar verdiğini anladığını belirten Hadise, Buse’nin Japonca bildiğini de söyledi. Buse, Hadise’nin talebi üzerine Japonca kendini tanıtınca, jüri üyelerinden Murat Boz espriyi patlattı. Buse Japonca konuşurken simültane tercüme taklidi yapan Murat Boz izleyenleri kahkahaya boğdu.

Buse önümüzdeki hafta takım arkadaşları Nurullah ve Bihter’le yarışacak. Buse, o haftada da Denizlililerin şu ana kadar gösterdiği desteği alabilirse, bir üst tura çıkması kaçınılmaz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı