REKLAMI GEÇ

Hadise vicdanının sesini dinledi

Hadise vicdanının sesini dinledi

O Ses Türkiye yarışmasında Hadise, kötü performans sergilemiş olmasına rağmen Denizlili Buse Fulya Yılmaz’ı vicdanının sesini dinleyerek, elemekten son anda vaz geçti. Kritik karar yalnız Buse ve yakınlarını değil izleyenleri de sevinç gözyaşına boğdu.

/ DENİZLİHABER / 23 Ocak 2012 Pazartesi, 10:00

Denizlili Buse Fulya Yılmaz, O Ses Türkiye Yarışması’nda zor bir akşam geçirdi. Show Tv ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye Yarışması’nda yalnız bir kez daha performans sergileyen Denizlili ses Buse Fulya Yılmaz değil tüm sevenleri ölüp ölüp dirildi.

Hadise’nin ekibi içinde yarışan 16 yaşındaki Buse, Hadise ile birlikte gerçekleştirilen performanstan hemen sonra, yani ilk sırada sahneye çıkınca nefes nefese söylediği şarkısında zaman zaman sıkıntılar yaşadı. Morali çok bozulduğu gözlenen Buse, halk oylamasında birinci olamayınca, Hadise’nin seçimine kaldı.

Jüri üyeleri Mustafa Sandal, Hülya Avşar ve Murat Boz bile Hadise’nin gece sergilediği performans yüzünden Buse’yi eleyeceğini düşünüyordu. İlk yarışmacı olması ve söylediği zor şarkı yüzünden performansını yansıtamadığını düşünen Buse’nin ağlamamak için zor durduğu dakikalar, ekran başında kendisini destekleyen on binlerce Denizliliyi de duygulandırdı.

Hadise, seçim öncesi yaptığı konuşmalarda diğre jüri üyeleri gibi yaşının çok genç olduğunu söyleyip, vereceği karar için Buse’yi üzülmemesi konusunda uyardı. “Önünde uzun bir gelecek var. Güçlü ol. Yolun açık” tarzında sözlerle aslında Buse’yi eleyeceği sinyali veren Hadise, sonunda vicdanının sesini dinleyip sürpriz bir karar verdi.

VİCDANININ SESİNİ DİNLEDİ
Hadise de sevenleri gibi toplu performansın hemen ardından sahneye çıktığı için istediklerini ortaya koyamadığı ve bu nedenle sıralama nedeniyle hakkı yenildiği düşüncesiyle o kararını açıkladı.

BENİ DE ELEMİŞLERDİ DEYİP…
Hadise, 16 yaşında kendisinin de bir yarışmaya katıldığını ve elendiğini söyleyen Hadise, “Elendiğimde aslında daha iyi şeyler yapacağımı biliyordum. Bir şans daha verilse gerçek performansımı göstereceğimi biliyordum. Elendikten sonra günlerce arkadaşlarımla, yakınlarımla konuşmalarımızda hep bunu söyledim. Çok üzüldüm. Şu an senin neler hissettiğini biliyorum” deyip ekledi; “Bana o şansı vermedikleri için sırf bu düşünceyle seni seçiyorum” dedi…

HEM AĞLADI HEM AĞLATTI
Hadise bu duygusal konuşmaları sırasında gözyaşlarını tutumadı. Karara inanamayan ve kısa süreli şok yaşayan Buse Fulya Yılmaz hıçkırıklarla ağladı. Önce elenen arkadaşına ardından takım koçu Hadise’ye sarıldı. Baba Yakup Yılmaz’ın da gözyaşlarını tutamadığı gözlenirken, bu duygu yoklü dakikalar ekran başındaki on binlerce Denizliliyi sevinç gözyaşına bağdu.

SON DÖRDE KALDI
Buse Fulya Yılmaz, Hadise’nin kritik kararı sonrası, finale bir adım daha yaklaştı. Takımında finale ulaşma umudunu sürdüren son 4 şarkıcı arasında yer aldı.  Buse’yi artık çok daha zor birsüreç bekliyor. Buse bundan 15 gün sonra yine bir eleme turunda daha performans sergileyecek.  Eğer o elemeyi de geçerse, son ikiye kalacak. Onda da başarılı olursa, Hadise’nin ekibinden büyük finalde yarışma şansı yakalayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı