REKLAMI GEÇ

Sonunda kavuştular

Sonunda kavuştular

Van’da meydana gelen deprem sonrası Denizli’ye geldiler. Kaçarak dini nikahla evlenen genç çift Denizli’de ise iki ayrı yere yerleştirildi. 17 yaşındaki Barış Seçen ve Neriman Güler’e ailelerinden izin alınarak resmi nikah kıyıldı. Genç çift artık birlikte yaşayacak.

/ DENİZLİHABER / 14 Aralık 2011 Çarşamba, 22:26

Van’da meydana gelen deprem sonrası Denizli’ye gelen, dini nikahlı 17 yaşındaki Barış Seçen ve Neriman Güler’e ailelerinden izin alınarak resmi nikah kıyıldı. Genç çift, nikahın ardından birlikte kalmaya başladı.

Van’ın Erciş İlçesi’nden Neriman Güler ve Barış Seçen, depremden kısa bir süre önce evlenmek için evlerinden kaçtı. İki genç, geçen 23 Ekim’deki 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından çadırda kalmaya başladı. Dini nikahla yaşayan çift, bir süre önce barınmaları için Denizli’ye getirildi. Valilik, resmi nikahları olmadığı için Güler’i Denizli Öğretmenevi’ne, Seçen’i ise Karahayıt Beldesi’ndeki Maliye Lojmanları’na yerleştirdi. Ancak Seçen, bu ayrılığa dayanamayıp bir süre önce valiliğe başvurdu. İkilinin birlikte kalabilmesi için tek çarenin resmi nikah olması, bunun için de ailelerin rızasının gerekmesi üzerine valilik devreye girdi.

Çiftin aileleri bir araya getirilip gerekli izinler alındıktan sonra Denizli Belediyesi Ferit Ali Küçüka Salonu’nda nikahları kıyıldı. Çiftin şahitliklerini Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın yaptı. Vali Yardımcısı Ertekin, yeni evli çifte daha sonra düğün yapacakları sözünü de verdi. Nikahın ardından genç çift, Karahayıt’taki Maliye Lojmanları’nda tesislerde birlikte kalmaya başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı