REKLAMI GEÇ

SUNİ TENEFFÜS YAPTI KURTARAMADI

SUNİ TENEFFÜS YAPTI KURTARAMADI

Zeytinköy’deki patlamada kendini dışarı atan İranlı kız tavşanını içeride unuttu. İtfaiye ekiplerinin dakikalar sonra getirdiği tavşana suni teneffüs yapsa da kurtaramadı.

Selami Aydın / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2018 Perşembe, 21:44

Denizli bu akşam patlama haberiyle sarsıldı. Zeytinköy’de çoğunlukla ailelerin ve yabancı uyruklu kişilerin kaldığı bir apartta belirlenemeyen nedenle patlama yaşandı. 5021 sokaktaki dört katlı bir aparttın son katında meydana gelen patlama bir anda daireyi sardı. Patlama sırasında dairede bulunan Mikail Şentürk isimli genç yanıklar içinde kendisini balkandan atarak kurtardı. Alt katta kalan Kadriye Gökmen isimli kişi ise patlamada çevreye yayılan camlar nedeniyle yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Patlama sonrası çıkan yangın nedeniyle apartta bulunan kiracılar hemen tahliye edildi. Bu sırada binanın üçüncü katında kalan hemşire olduğu öğrenilen İran uyruklu bir kadın beslediği tavşanını içeride bırakarak kendini dışarı attı.

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sırasında sık sık polise ve itfaiye ekiplerine içeride tavşanının kaldığını anlatmaya çalışan genç kız bir türlü tavşanının getirilmesini sağlayamadı. Binada gaz kaçağı bulunması endişesi  nedeniyle risk tespit eden itfaiye ekipleri güvenliği sağlayana kadar diğer katlara müdahale etmedi. Bu sırada binanın sarkan kapı ve cam çerçeveleri ile bazı materyaller temizlenerek güvenlik yeniden sağlandı. Aradan geçen süre boyunca yanan binanın yanında tavşanının getirilmesini bekleyen genç kız yaklaşık bir saat sonra bir itfaiye görevlisinin tavşanı kafesi ile birlikte getirmesi ile şoke oldu. Tavşanının kafesteki cansız bedenini gören genç kız hemen suni teneffüs yapmaya çalıştı. Dakikalarca tavşanı yeniden hayata döndürmeye çalışan genç kız başarılı olamayınca evcil hayvanına sarılarak ağladı. Dumandan etkilendiği düşünülen tavşanından kimsenin ayıramadığı genç kız dakikalarca gözyaşı döktü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı