REKLAMI GEÇ

2015’de 21 metruk ev yandı

2015’de 21 metruk ev yandı

Son dönemlerde Denizli’nin farklı bölgelerinden birbiri ardına dumanlar yükselmeye başladı. Alevlerin sardığı evlerin büyük bölümünün uzun süredir kullanılmayan metruk binalar olması akıllarda soru işaretleri bıraktı. Kundaklama şüphesinin ağırlıklı olduğu yangınlarda son 10 ayda 21 metruk ev alevlere teslim oldu.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 21 Kasım 2015 Cumartesi, 08:30

Denizli son günlerde birbiri ardına gelen yangın haberleriyle sarsılıyor. Sık aralıklarla yanan evlerin büyük bölümünün metruk binalar olması ise kafaları karıştırıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı verilerine göre 2015 yılının 10 aylık döneminde 21 metruk ev yangını meydana geldi. Evlerin büyük bölümü kurtarılamazken, akıllara kundaklama şüphesini getirdi.

Bazı evlerin kasıtlı olarak yakıldığı öne sürülürken, büyük bölümünün ise evsizlerin barınağı haline gelen bu evlerde yakılan ateşin yangınların en büyük nedeni olduğu ifade edildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri 10 ayda 21 metruk ev yangınına müdahale ettiklerini belirtirken, kış aylarında bu tür yangınlarda daha fazla artış görüldüğü kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı