REKLAMI GEÇ

3 ayrı operasyon 5 tutuklama

3 ayrı operasyon 5 tutuklama

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, üç ayrı adreste eş zamanlı uyuşturucu operasyonu yaptı. Operasyonlarda esrar maddeleri ele geçirildi, 5 kişi tutuklandı.

/ DENİZLİHABER / 30 Nisan 2012 Pazartesi, 18:55

İl genelinde uyuşturucu madde ticareti yapanların olduğu iddiasını alan Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri istihbarat çalışmaları neticesinde, Y.K.(44) isimli şahsın Gümüşler Yeni Mahalle’de bulunan ikametinde, kullanıcı şahıslara uyuşturucu madde sattığı bilgilerine ulaşıldı.Şüphelinin bu suçta Ç.Y.(42) ve S.Y.(20) isimli şahıslarla birlikte hareket ettiği tespit edildi.

Şahısların uyuşturucu madde satışını gerçekleştirdikleri ikamette ve üzerlerinde yapılan aramada 52 ayrı kağıda sarılmış vaziyette satışa hazır hale getirilmiş 52 gram esrar maddesi, 10 gram kenevir bitkisi tohumu ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen toplam 2 bin 165 TL para ele geçirildi. 3 şüphelinin çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandığı belirtildi.

İncilipınar Mahallesi’nde ise, U.Ş.(38) isimli şahsın ikameti ve çevresinde kullanıcı şahıslara uyuşturucu madde sattığı bilgilerine ulaşılması üzerine arama yapıldı. Yapılan aramada, 19 ayrı kağıda sarılmış vaziyette satışa hazır hale getirilmiş 19 gram, ayrı gazete kağıdı ile jelatine sarılmış vaziyette 7 gram olmak üzere toplam 26 gram esrar maddesi, 16 gram kenevir bitkisi tohumu, esrar paketlemek üzere hazırladığı 14 adet kağıt parçası ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen toplam 115 bin TL para ele geçirildi. Adli makamlara sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Her iki olayda da bu şahıslardan kullanmak maksadıyla uyuşturucu madde temin eden 15 şahıs hakkında ayrıca işlem yapıldığı belirtildi.

Öte yandan, H.K.(35) ve G.A.(27) isimli şahısların piyasaya sürmek amacıyla uyuşturucu madde nakledecekleri bilgilerine ulaşılmasının ardından yapılan çalışmalarda, kaçma girişiminde bulunan iki şüphelinin araçlarında bulunan 2 ayrı poşet içerisinde 509 gram esrar maddesi ile birlikte yakalandıkları belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı