REKLAMI GEÇ

Alkolün dozunu kaçıran arkadaşlardan biri mezara diğeri cezaevine gitti

Alkolün dozunu kaçıran arkadaşlardan biri mezara diğeri cezaevine gitti

Denizli’de alkol alan iki arkadaş arasında çıkan bıçaklı kavgada ağır yaralanan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Alkolün etkisiyle arkadaşını öldüren diğer genç ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Acı olayda hayatını kaybeden gençten geriye, dakikalar önce katilini eğlenirken çektiği görüntüler kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Kasım 2023 Salı, 11:51

Olay, Yenişehir Mahallesinde meydana geldi.

Eğlence mekanında birlikte alkol alan Fuat Yıldırım ve Emre U.’nun aralarında yaşanan tartışmanın ardından kız arkadaşlarıyla birlikte mekandan çıktıktan sonra Fuat Yıldırım’ın evinin önünde yeniden kavga ederek ayrıldıkları öğrenildi. Fuat Yıldırım daha sonra olay yerinden ayrılan Emre U.’nun Yenişehir Mahallesi’ndeki evine geldi. Emre U. Fuat Yıldırım’ı görüp caddeye inince, ölümle sonuçlanan bıçaklı kavga yaşandı. Kavgayı ayırmaya çalışan Emre U.’nun ailesi, polis ve ambulans çağırdı.

Yıldırım, sağlık ekibi tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Yıldırım, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Emre U.’yu gözaltına alınarak karakola götürüldü. İfade işlemleri tamamlanan Emre U., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hayatını kaybeden Fuat Yıldırım’ın cenazesi ise otopsi işlemlerinin ardından Pamukkale Korucuk Mezarlığına defnedildi.

Uzun yıllardır arkadaş olan gençlerden birinin mezara diğerinin ise cezaevine gittiği olayın ardından ise hayatını kaybeden Fuat Yıldırım’ın ölmeden dakikalar önce katili olan arkadaşını eğlenirken cep telefonu ile kayda aldığı görüntüler kaldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı