REKLAMI GEÇ

ALTYAPI KOCA ARABAYI YUTUYORDU!

ALTYAPI KOCA ARABAYI YUTUYORDU!

Yeni altyapı çalışmasının geçtiği sokakta asfalt çöktü. İki otomobil yarım metre çöken asfaltın içine düştü. Otomobiller çekiciyle mahsur kaldıkları yerden çıkarıldı. Çöken yerde onarım yapmak için getirilen bir iş makinesi de çukura düşmekten son onda kurtarıldı.

/ DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2010 Cumartesi, 16:56

Saraylar Mahallesi Şehit Şükrü Caddesi’nde çöktü. Şehit Şükrü Caddesi’nde (Gazi İlköğretim Okulu yanı) bir süre önce kanalizasyon çalışması yapılan bölümünde çökme meydana geldi. Kanalizasyon hattının geçtiği yerde yaşanan çökmede park halinde bulunan 2 otomobil çukura düştü.

Vatandaşların ihbarı üzerine polis ve belediye ekipleri geldi. Cadde trafiğe kapatılırken, olay yerine gelen çekici tarafından otomobiller yaklaşık yarım metrelik çukurun içinden çıkarıldı. Çöken bölgeyi onarmak için getirilen bir iş makinesi de az daha çukuru düşüyordu.

Operatörü tarafından park edilen iş makinesinin çevresinde asfaltta yarılmalar ve çökmeler oluştuğunu fark eden vatandaşlar, hemen belediye ekiplerini uyardı. İş makinesi, operatörü tarafından bulunduğu yerden başka yere alındı. Belediye ekipleri, trafiğe kapatılan caddede onarım çalışması başlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı