REKLAMI GEÇ

Bağbaşı’nda cinayet

Bağbaşı’nda cinayet

Bağbaşı’nda, restoran önünde küfürleşen iki kişi arasında çıkan tartışmada önce başında şişe kırılan, ardından göğsünden bıçaklanan 29 yaşındaki Muhammet Urgan, kaldırıldığı hastanede öldü. Şüpheli A.Ç. gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2014 Pazartesi, 15:28

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ,(DHA)
Olay bugün saat 04.00 sıralarında, Bağbaşı Mahallesi Denizli- Antalya Karayolu üzerindeki bir restoranın önünde meydana geldi. Simit fırını sahibi 42 yaşındaki A.Ç. ile tüp bayiinde çalışan 29 yaşındaki Muhammet Urgan arasında tartışma çıktı. Restoran önüne taşan kavgada A.Ç, iddiaya göre Urgan’ın başında şişe kırıp belinden çıkardığı bıçakla göğsünden yaraladı.

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Urgan’ı ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan Urgan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gözaltına alınan şüpheli A.Ç.’nin adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Yorumlar

Soner Taşkıran   -  Bağlantı 23 Mayıs 2014, 10:48

Yakınlarına, sevenlerine sabır diliyorum. Haftada 2-3 gün alkol kullanmama rağmen, kesinlikle bağbaşı mevkiindeki restoran barları tercih etmiyorum. Zaten işletme sahiplerinin müşteri konusunda ne kadar seçici olmadıklarını bir kere gittiğinizde anlayabiliyorsunuz. Aynı risk şuan Pamukkale’de de var. Allah bundan sonraki olabilecek kazaları bertaraf etsin.

Hüsamettin Duman   -  Bağlantı 20 Mayıs 2014, 15:36

O mevkide restoranlar neden 4 e 5 e kadar açık oluyor anlamış değilim. Hepsi belediye belgeli tesisler neden ve nasıl kalabiliyorlar o saate kadar. En geç 01 de kapanmaları lazım. Emniyetçi arkadaşlara duyurulur…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı