REKLAMI GEÇ

Bilal Uçar: “O’nun hatırasını yaşatacağız”

Bilal Uçar: “O’nun hatırasını yaşatacağız”

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in trafik kazasında hayatını kaybetmesi Denizli eski milletvekili ve Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar’ı da çok üzdü. Bir gece önce telefonla konuştuğu Başsavcının vefat haberini alan Uçar yıkıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2017 Çarşamba, 12:49

Denizli’de çok sevilen Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli bu sabah trafik kazasında hayatını kaybetti. Başsavcının koruma polisi de kazada yaralandı.

Alper’in ölüm haberinin en çok üzdüğü isimlerden biri de Denizli eski milletvekili ve Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar oldu. Denizlihaber.com’un ulaştığı Uçar daha bir gece önce başsavcı ile telefonda konuştuğunu hatırlattı, kaza haberini duyduğunda şoke olduğunu söyledi.

Uçar; Başsavcımızın bu sabahki kaza haberini alınca şoke olduk. Donup kaldım. Kendisi ile daha dün akşam görüşmüştük. Acımız gerçekten çok büyük” dedi.

Başsavcı Mustafa Alper ve şoförüne rahmet dileyen Uçar, “Yaralı polis memuru kardeşimize acil şifalar diliyorum” dedi.

“ONURLU VE KARARLI BİR HUKUKÇUYDU”
Başsavcı Alper’in çok başarılı bir hukukçu olduğunu söyleyen Uçar; “Çok değerli ve başarılı bir başsavcıydı. Devletine ve milletine yürekten bağlı, onurlu ve kararlı bir hukukçuydu. Bu güne kadar görev yaptığı her yerde başarılı olmuş ve kendisini sevdirmişti. Denizlimizde de çok başarılı işler yaptı. Denizlimiz için bir çok projeyi birlikte yürütüyorduk. Merhum başsavcımızın devletimiz ve milletimiz için verdiği mücadeleyi unutmayacağız” dedi.

“BİZ BU ACIYI YAŞAMIŞTIK”
Uçar sözlerini şöyle sürdürdü: “Kendisi, milletimizin ve Denizlili hemşerilerimizin gönlünde daima yaşayacak. O’nun hatırasını yaşatacağız. Biz böyle bir acıyı daha önce de görmüştük, yaşamıştık. Merhum valimiz Recep Yazıcıoğlu trafik kazasında vefat ettiğinde tüm Türkiye ağlamıştı, tüm Denizli ağlamıştı. Milletimizin ve Denizlililerimizin gönlünde kaldı, kalbinde kaldı. Aynen başsavcımız da öyle olacak”

“ÖMÜR SAATİ DOLUNCA”
“Ömür saati dolunca elden bir şey gelmiyor. Kula düşen tedbirli olmak ama kaderden de kaçılmıyor. Ben başsavcımıza tekrar rahmet diliyorum. Kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Ailesi önce Allah’a sonra devletimize emanettir. Biz Adalet Bakanlığı olarak hem bu emanetlere sahip çıkacağız hem de başsavcımızın hatırasını yaşatacağız”



Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı