REKLAMI GEÇ

Bir karış toprak için kardeşini öldürdü

Bir karış toprak için kardeşini öldürdü

Denizli’nin Çameli ilçesinde dün işlenen cinayetin detayları ortaya çıktı. Olayda öldürülen Mehmet Deniz’in, köyle birlikte yaşadığı babasına baktığı ve babasına ait olan 6 dönüm tarla yüzünden  Ortaca’da yaşayan ağabeyi Aziz Deniz, eşi, kızları ve damadı tarafından darp edilerek öldürüldüğü öğrenildi. 

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2023 Cuma, 13:33

Taşçılar Mahallesinde yaşanan olayda babasıyla yaşayan Mehmet Deniz (43) ile ağabeyi Aziz Deniz (64) ile eşi Filiz Deniz (52), kızları Yasemin D. (25) ve Gül Yağmur D.Y. (31), damadı Emrah Y. (27) arasında tartışma çıktı.

Köyle inşaat işi yapan Mehmet ile Muğla’nın Ortaca ilçesinde yaşayan ağabeyi Aziz arasında bir süredir miras yüzünden anlaşmazlık yaşandığı ve tartışma yaşadıkları öğrenildi.

Olay günü de yine miras anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Mehmet Deniz, ağabeyi ve yakınları tarafından darp edildi. Olayda sopanın da kullanıldığı öğrenildi.

Mehmet Deniz, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Otopsi işlemleri tamamlanan Mehmet Deniz’in bugün saat 15.00’da Taşçılar Mahallesinde toprağa verileceği belirtildi.

Olayla ilgili çalışma başlatan ekipler, Aziz Deniz (64) ile eşi Filiz Deniz (52), kızları Yasemin D. (25) ve Gül Yağmur D.Y. (31), damadı Emrah Y’yi (27) gözaltına aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı