REKLAMI GEÇ

TEM Başkanı, Emniyet Müdürü Demir’i ziyaret etti

TEM Başkanı, Emniyet Müdürü Demir’i ziyaret etti

15 Temmuz hain darbe girişiminde, Jandarma Genel Komutanlığı’nda başına kurşun sıkılarak şehit edilmek istenen Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Arslan ailesi ile birlikte Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Eylül 2019 Pazartesi, 12:19

Hain darbe girişiminde başından vurularak şehit edilmek istenen ve daha sonra sağlığına kavuşan Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Arslan, Denizi Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti. Arslan’ın ailesi ile birlikte yaptığı ziyarette, Emniyet Müdürü Demir’in Alanya’dan özel olarak getirttiği ve kendisine hediye ettiği şalvar, cepken ve kasketi giymesi büyük incelik olarak değerlendirildi.

“Gazi Başkanımızı sağlıklı görmek bizi ziyadesiyle mutlu etti” diyen Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, “Mevlam yolunu ve bahtını açık etsin, Yüce rabbim bu millete bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın. Türk Milleti her zaman olduğu gibi,”İstiklal ve İstikbal” kaygısı duymadan “İla yevmil kıyam” daim ve kaim olacaktır. Türk evlatları ve torosların yiğitleri her daim şanlı bayrağı göklerde dalgalandıracaklardır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı