REKLAMI GEÇ

Atatürk posteri gerginliğinden sıcak görüntüler

Atatürk posteri gerginliğinden sıcak görüntüler

Denizli’de bir otomobildeki Atatürk posterinin polislerce sökülmek istendiği iddiaları ortalığı karıştırdı. Durdurulan aracın etrafında toplanan vatandaşlar, emniyet görevlilerine “Bunu kimse sökemez, bana da ceza yazın, ben de Atatürk’ü savunuyorum” diyerek tepki gösterdi.

/ DENİZLİHABER / 13 Kasım 2013 Çarşamba, 10:59

“Polis otomobildeki Atatürk posterini söküyor” iddiaları sosyal medyaya da yansıdı. Polis ekibince durdurulan ve işlem yapılmak istenen otomobilin etrafını saran vatandaşlar ile emniyet görevlilerinin tartışmasını yansıtan görüntüler Facebook’ta paylaşıldı.

Doktorlar Caddesi’nde, trafik polislerince durdurulan 09 ZC 224 plakalı bir otomobilin motor kapağındaki Atatürk posterinin söktürülmek istendiği iddiası üzerine yaşanan gergin anların video görüntüleri ortaya çıktı. Denizli Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatürk, aracı çevreleyen ve polis ekibine tepki gösteren vatandaşları sakinleştirmek için yoğun çaba harcarken, kalabalığın öfkesi uzun süre dinmedi.

anons2

Vatandaşların sert tepkisi görüntülere yansıdı. Otomobilin etrafını saran vatandaşlara polis “yolu açın” uyarısı yaptı. Bir vatandaşa da “araç sahibi sen misin?” diye soran görevliye vatandaşın tepkisi şöyle oldu:

“Arkadaş, ben vatandaşım. Bana da işlem uygulayın. Polisiniz ‘sök’ dedi. ‘Yok böyle bir şey’ diyorsanız, işte orda polisiniz. Bunu kimse sök diyemez. Bana yazın ceza .Bende Atatürk’ü savunuyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin hali bu mudur yani.”

İşte Doktorlar Caddesi’nde vatandaş ile polisi karşı karşıya getiren olayın görüntüsü:

anons

Yorumlar

şahin   -  Bağlantı 14 Kasım 2013, 19:27

arkadaşlar bi kişiyi dinlemeden suçlamak bu kadar basitmi videoyu izleyen varsa aracın sahibi ben sökerim diyor oradaki bıyıklı şahıs hayır söktürmeyiz diyor araca ne olursa olsun reklam resim yada isim yazmak kanunen yasaktır.bunu herkes biliyor.orada atatürk resmine karşı yapılan birşey yok arabanın ÖN CAMINDA reklam vardı aracın sahibi onu söktü ve olayı oaradan geçen ve konuyu anlamayan şerefsiz bir kişi atatürk posterini söktürmeyiz dedi ve polisi suçlamaya başladı anlamadan dinlemeden polisi suçlamayın medya kendine malzeme arıyor atatürk düşmanı medyalar bu olayı yakalayıp farklı yansıtmıştır.

derin   -  Bağlantı 13 Kasım 2013, 20:03

onlar imamın orduları olabilirler,bizler ATATÜRK’ün ASKERLERİYİZ.fark bu.

erkan soylu   -  Bağlantı 13 Kasım 2013, 15:45

Hedef 2023 ama 2023 e kalmayacaksınız bu kadar ATATÜRK düşmanlığıda olmaz yettiniz artık

Zeki YILDIZ   -  Bağlantı 13 Kasım 2013, 14:43

İnsanlar neyi inanım inanmayacağını karıştırıyor. Allah akıl fikir versin.

Baris Sanlisoy   -  Bağlantı 13 Kasım 2013, 12:38

Yerel secimlerde ilk tokati iste bu vatanseverler atacak size bekleyin

selim   -  Bağlantı 13 Kasım 2013, 12:11

ülkeyi ne hale getirdiler. çok yazık

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı