REKLAMI GEÇ

Şırnak’ta görev yapan Denizlili uzman çavuş Bursa’da öldü

Şırnak’ta görev yapan Denizlili uzman çavuş Bursa’da öldü

Aslen Yenicekentli olan Uzman Çavuş Mehmet İncebacak’ın Bursa’daki zeytinlikte cesedi bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2017 Pazartesi, 09:31

Şırnak’ta görevli uzman çavuş Muhammet İncebacak, geçtiğimiz günlerde birliğinden izin alarak Bursa’da oturan ailesinin yanına gitti. İncebacak’ın dün bir zeytinlikte cesedi bulundu.

24 yaşında ve aslen Buldan’ın Yenicekent Mahallesi’nden olan Muhammet İncebacak, 4 gün önce, ailesiyle helalleşti, “Görev yerine gidiyorum” diyerek evden çıktı. Ancak bir daha kendisinden haber alınamadı.
Ailesi polisi aradı. Dün öğle saatlerinde Bursa’nın Organgazi İlçesi’ndeki Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan zeytinlikte vatandaşlar bir erkek cesedi gördü. Durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, cesedin uzman çavuş Muhammet İncebacak’a ait olduğunu belirledi.
İncebacak’ın çene altından tek kurşunla vurulduğu saptandı. Olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu daha sonra ortaya çıkacak.

ANNESİNİN YANINA TAŞINDI
Uzun yıllar Yenicekent’te yaşayan uzman çavuş Muhammet İncebacak, 7 yıl önce babası İsmail İncebacak’ı kaybetti. Babasının ölümü üzerine aslen Van’lı olan annesi Remziye İncebacak, Bursa’daki akrabalarının yanına taşındı. 4 yıl önce askere baba ocağı Yenicekent’ten giden Muhammet İncebacak, askerlik dönüşü uzman çavuş oldu. İznini geçirmek için de Bursa’ya annesinin yanına gitmişti. İncebacak’ın bir yakını, “Kısa süre önce nişanlandı. Bazı sıkıntılar ve bunalım yaşıyormuş. Genç yaşta yazık oldu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı