REKLAMI GEÇ

HDP binasını tahrip eden 3 kişi yakalandı

HDP binasını tahrip eden 3 kişi yakalandı

Önceki gün gece geç saatlerde Halkların Demokratik Partisi (HDP) Denizli İl Binası’na girerek, odaları tahrip eden, duvarlara yazılar yazan ve bilgisayarları çalanlar yakalandı. 3 saldırganın Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2017 Perşembe, 14:27

HDP’nin Denizli İl Başkanlığı binasına önceki gün gece saatlerinde balkon kapısını açıp içine giren kişiler, yazıları ve pankartları sökmüş, ardından da duvarlara “Geldik yoktunuz başkan” ve “Tanrı Türkü korusun ve yüceltsin” şeklinde yazılar yazmışlardı. Parti binasına giren kişiler, balkona terör örgütünün sözde lideri Abdullah Öcalan’ın uzun bıyıklı fotoğrafını da asmış, bilgisayarları da alarak kayıplara karışmıştı.

EMNİYET’TEN TİTİZ ÇALIŞMA
Referanduma sayılı günler kala gerçekleşen ve “provokasyon mu hırsızlık mı?” sorusunu gündeme getiren olayın ardından titiz bir çalışma yürüten Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri kısa süre içinde sonuca ulaştı.

Olayın faili oldukları tespit edilen 3 kişi bugün yakalandı. Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen zanlıların sorgulandığı öğrenildi.

İL BAŞKANINDAN TEŞEKKİR
HDP İl Başkanı Yunus Özdemir, partilerine yönelik saldırının huzurlu kent Denizli’ye yapıldığını belirterek, kısa süre içinde sonuç alan ve failleri yakalayan Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür etti. Özdemir, “Bu tür olaylar ile barış ortamı bozulmamalı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı